طرز تهیه کتلت تکیر داغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کتلت تکیر داغ

طرز تهیه کتلت تکیر داغ کوفته خوشمزه ترکیه ای

کتلت تکیر داغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه شهر تکیر داغ در ترکیه است که یا دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت گوساله۸۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
آب¼ لیوان
پودر نان خشک۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین۱ قاشق چایخوری
زیره سبز۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۲ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
نمک۱٫۵ قاشق چایخوری
مواد لازم سس کتلت
سس فلفل۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی۲ عدد بزرگ
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری

دستور پخت کتلت تکیر داغ

مرحله اول

برای تهیه کتلت تکیر داغ خوشمزه ابتدا گوشت را می شوییم و چرخ می کنیم وداخل کاسه ای می ریزیم و آب لیمو،فلفل سیاه،پاپریکا،جوش شیرین،زیره سبز و نمک را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه خوب گوشت را ورز می دهیم.

مرحله دوم

سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال به مدت ۴ ساعت می گذاریم. در ادامه پیاز را همراه با سیرها پوست می گیریم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. حالا گوشت را از داخل یخچال بیرون می آوریم.

مرحله سوم

سپس سیر و پیاز را همراه با پودر نان خشک و آب به آن اضافه می کنیم و با دست به خوبی ورز می دهیم تا مواد منسجم شوند.(حدودا ۳ الی ۴ دقیقه کافی است) آنوقت از مایه مقداری بر می داریم و با دست به آن حالت می دهیم.

مرحله چهارم

می توانیم به هر صورتی به مایه کتلت ها حالت بدهیم که من مدل دراز و مستطیلی به آن ها می دهم و در ظرفی ان ها را می چینیم و روی آن ها را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت زمان قید شده مایه کتلت ها را از یخچال بیرون می آوریم و داخل تابه ای روغن زیتون می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن به مرور زمان داغ شود و بعد کتلت ها را داخل تابه می چینیم و حرارت را زیاد می کنیم.

مرحله ششم

حالا کتلت ها را داخل تابه جابه جا می کنیم تا تفت بخورند و همه نقاط کتلت ها تغییر رنگ بدهند. بعد در تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا کتلت ها بپزند.هر ۳ الی ۴ دقیقه در تابه را بر می داریم و کتلت ها را تفت می دهیم.

مرحله هفتم

در آخر گوجه فرنگی را می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس سس فلفل را به همراه پاپریکا و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله تابه را روی حرارت قرار می دهیم و مواد سس را کمی تفت می دهیم تا غلیظ شوند. در پایان کتلت های سرخ شده را در ظرف مورد نظر می چینیم و سس آماده شده را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و در کنار کتلت ها سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 25 آبان 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.