طرز تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی خوشمزه با گوجه و بادمجان

طرز تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی خوشمزه با گوجه و بادمجان

طرز تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی خورش قورمه سبزی گیلانی یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به گیلان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه حلوای آجیلی خوشمزه و مجلسی به روش بوتیکی

طرز تهیه حلوای آجیلی خوشمزه و مجلسی به روش بوتیکی

طرز تهیه حلوای آجیلی حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از …

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه به سبک قهوه خانه ای

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی خوشمزه به سبک قهوه خانه ای

طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی املت با رب گوجه فرنگی که با نام املت ربی هم شهرت دارد یکی از انواع صبحانه های محبوب میان ایرانیان است، برای مشاهده این …

طرز تهیه آش عدس

طرز تهیه اش عدس مجلسی نواب ابراهیمی برای سرماخوردگی اش عدس گیلان آش عدس و جو آش عدس و بلغور آش عدس و اسفناج آش عدس با گوشت

آش عدس یکی از انواع آش های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس۳۵۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
سبزی آشی۴۰۰ گرم
رشته آش۱۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت آش عدس

مرحله اول

برای تهیه آش عدس مجلسی ابتدا عدس را می شوییم، سپس به مدت حداقل دو ساعت در یک کاسه حاوی آب می خیسانیم. در ادامه پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا کمی روغن اضافه می کنیم و پس از اینکه روغن داغ شد، پیازها را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز کاراملی و کاملا نرم شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و مجددا کمی تفت می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز و ادویه ها یکدست شدند، عدس را آبکشی می کنیم، سپس به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم عدس به مدت یک ساعت به خوبی بپزد.

مرحله چهارم

پس از گذشت یک ساعت سبزی آش را که شامل ۱۰۰ گرم پیازچه، ۱۰۰ گرم گشنیز و ۲۰۰ گرم جعفری می باشد را به صورت ساطوری متوسط خرد می کنیم و به قابلمه آش اضافه کرده و کمی ترکیب می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه سبزی را اضافه کردیم، مجددا یک لیوان آب جوشیده شده به قابلمه اضافه می کنیم و مجددا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم سبزی آش به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان رشته آشی را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله هم مجددا حدود نصف تا یک لیوان آب جوشیده به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا رشته آش بپزد و آش جا بیفتد. حدود ۲۰ دقیقه بعد آش را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به صورت داغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.