طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پیراشکی پیراشکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود. این شیرینی خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می …

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک ها در سراسر جهان است که بیشترین استفاده آن در صنایع شیرینی پزی می باشد. کیک اسفنجی در شیرینی پزی و …

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه شیرینی سپه سالاری

طرز تهیه شیرینی سپه سالاری تبریز سپهسالاری خانم جمشیدیان خانگی کالری xvc jidi advdkd s i shghvd

شیرینی سپه سالاری یکی از انواع شیرینی ها سنتی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه با شکل های متنوعی تهیه می شود و شکل سنتی آن معمولا شبیه به کلوچه می باشد. البته امروزه برای این شیرینی خوشمزه مهر ططراحی شده است و در برخی قنادی ها روی کلوچه های سپه سالاری را مهر می زنند که باعث می شود ظاهر شیک تری داشته باشند، برای مشاهده آموزش طرز تهیه شیرینی سپه سالاری در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی سپهسالاری
آرد قنادی۳۵۰ گرم
پودر قند۱۱۰ گرم
کره۱۸۰ گرم
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ۲ عدد
ماست۶۰ گرم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی سپه سالاری

مرحله اول

برای تهیه شیرینی سپه سالاری مجلسی ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود، سپس انرا به همراه پودر قند چند دقیقه با همزن می زنیم تا پوک شود. در ادامه پودر زنجبیل را اضافه می کنیم و در حدی که با دیگر مواد مخلوط شود می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و در حدی هم می زنیم که با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه ماست را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه هم می زنیم، سپس آرد را الک می کنیم و در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله همزن را کنار می گذاریم و مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، سپس خمیر را با نوک انگشت کمی ورز می دهیم تا لطیف و یکدست شود، روی کاسه حاوی خمیر را سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سراغ اماده کردن شیرینی ها می رویم.

مرحله پنجم

از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو با وزن ۳۰ گرم بر می داریم و با دست انرا گرد می کنیم. در صورتی که مهر چوبی داشته باشیم، درون مهر کمی آردپاشی می کنیم سپس خمیر را داخل مهر قرار می دهیم و روی ان طرح می اندازیم.

مرحله ششم

در صورتی که قالب یا مهر نداشتیم خمیر را همانطور به صورت گرد داخل سینی فر قرار می دهیم و با دست فشار می دهیم تا کمی تخت شود. در ادامه روی شیرینی ها را با زعفران رومال می کنیم و در صورت تمایل کمی کنجد هم می پاشیم.

مرحله هفتم

حالا سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. زمانی که زیر شیرینی ها طلایی شود و کاملا سفت شده باشند یعنی شیرینی ها اماده هستند و باید از فر خارج شوند. در پایان صبر می کنیم تا شیرینی ها خنک شوند سپس انها را جمع می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.