مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان کوفته گوشت و بادمجان از غذاهای سنتی کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

عکس‌های مدل گردنبند ظریف طلا برای هر سلیقه + راهنمای انتخاب

عکس‌های مدل گردنبند ظریف طلا برای هر سلیقه + راهنمای انتخاب

مدل گردنبند ظریف طلا در دنیای طراحی و مد، گردنبند طلا همواره یکی از جذاب‌ترین و محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای افرادی است که به دنبال زیبایی و درخشش هستند. جدیدترین مدل‌های گردنبند طلا …

طرز تهیه پلو مراکشی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پلو مراکشی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پلو مراکشی پلو مراکشی یکی از انواع غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه کشور مراکش است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی مراکشی در ادامه …

طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش گل کلم

طرز تهیه خورش گل کلم ساده با مرغ با سیر با سبزی نعنا جعفری بدون گوشت با رب انار سامان گلریز o va g gl

خورش گل کلم یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
گل کلم۴۰۰ گرم
غوره½ پیمانه
چوب دارچین۱ تکه
نعنا، شوید و جعفری۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش گل کلم

مرحله اول

برای تهیه خورش گل کلم مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله چوب دارچین را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت خورشتی را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

حالا رب گوجه فرنگی را به همراه نعنا، شوید و جعفری خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را ۵ دقیقه تفت می دهیم، سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، زعفران دم کرده را به همراه نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. در همین حین گل کلم را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم و گل کلم های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند. در ادامه غوره را به همراه گل کلم سرخ شده به قابلمه خورش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه غوره و گل کلم را به قابلمه اضافه کردیم، اجازه می دهیم خورش به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا روغن بیندازد و آب اضافی اش کشیده شود، سپس خورش را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.