طرز تهیه سالاد رژیمی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه پنیر سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش فست فودها
طرز پنیر سوخاری پنیر سوخاری یکی از انواع غذاهای سوخاری پر طرفدار و بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. از پنیر سوخاری علاوه بر اینکه می توانیم …
طرز تهیه دیزی پلو یا چلو دیزی خوشمزه و مخصوص سنتی
طرز تهیه دیزی پلو دیزی پلو که با نام چلو دیزی هم شناخته می شود، یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که امروزه شاید برای خیلی از کدبانوهای ایرانی …
طرز تهیه خورش اناربیج خوشمزه و مجلسی به روش سنتی گیلانی
طرز تهیه خورش اناربیج خورش اناربیج یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان گیلان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …
طرز تهیه سالاد رژیمی
سالاد رژیمی یکی از انواع سالادهای پر مصرف در جهان است با کالری کمتری نسبت به سالادهای دیگر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چیشی هرماه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ تکه |
پیاز | ۲ عدد |
کنسرو لوبیا | ½ پیمانه |
کاهو | ۲ برگ |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
خیار | ۱ عدد |
شوید | ۱ قاشق غذاخوری |
کنسرو ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست کم چرب | ۴ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
آب لیمو ترش | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد رژیمی
مرحله اول
برای تهیه سالاد رژیمی خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه یکی از پیازها را خرد می کنیم و به همراه ۲ قاشق غذاخوری از آب لیمو ترش به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله روغن زیتون را به همراه مقداری فلفل سیاه و نمک نیز اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم و روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم. حالا کاسه را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ طعم دار شود.
مرحله سوم
در این مرحله کاهو را به همراه گوجه فرنگی، خیار، پیاز باقیمانده و پیازچه به صورت ریز خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه ذرت پخته شده را به همراه لوبیای پخته شده به کاسه اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله گوشت مرغ را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تاهب مناسب روی حرارت قرار می دهیم و در حدی روغن اضافه می کنیم که فقط تابه چرب شود. در ادامه گوشت مرغ را با حرارت بالا سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت مرغ از حرارت افتاد، آنرا به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه برای تهیه سس ماست را به همراه باقیمانده آب لیمو ترش، سیر رنده شده، شوید خرد شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مواد سس را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا سس را به سالاد اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.
- منبع :
- img from negin.foodstories