مطالب پر بازدید
24 مورد از مهم ترین خواص و مضرات جوی دوسر برای سلامتی

24 مورد از مهم ترین خواص و مضرات جوی دوسر برای سلامتی

خواص جوی دوسر جو دوسر، یک از انواع غلات بی‌نظیر و بدون گلوتن است که بیشتر در صبحانه مصرف می‌شود. این غلات، غنی از فیبر غذایی (بتاگلوکان) و مواد معدنی است که …

لیست آموزش طرز تهیه انواع پیش غذا برای مهمانی و مجالس

لیست آموزش طرز تهیه انواع پیش غذا برای مهمانی و مجالس

انواع پیش غذا پیش غذا ها همانطور که از نامشان بر می آید وعده های سبکی هستند که قبل از غذای اصلی سرو می شوند. در این مطلب لیستی بلند بالا از …

طرز تهیه صبحانه انگلیسی خوشمزه و مخصوص به روش کافه

طرز تهیه صبحانه انگلیسی خوشمزه و مخصوص به روش کافه

طرز تهیه صبحانه انگلیسی صبحانه یکی از وعده های غذایی است که باید به آن اهمیت داد. این موضوع در خارج از کشور بیشتر مطرح است. صبحانه انگلیسی یکی از این صبحانه …

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی در برنامه بهونه با پنیر پیتزا با خمیر جادویی با خمیر سیب زمینی dvha d sdf cldkd

پیراشکی سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۵۰۰ گرم
آرد سفید۱ پیمانه
جعفری۵ قاشق غذاخوری
کره۱۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی سیب زمینی ساده ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند. در ادامه سیب زمینی ها را پوشت می گیریم.

مرحله دوم

حالا سیب زمینی ها را به صورت داغ له می کنیم و کره را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا کره و ادویه ها به خورد سیب زمینی بروند. در ادامه جعفری خرد شده را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست به دست بیاید. ممکت است نیاز نباشد کل آرد را اضافه کنیم، پس حتما آرد را کم کم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در دماس محیط استراحت می دهیم تا چسبندگی خمیر کمتر شود. پس از گذشت این زمان خمیر را بین دو نایلون آرد پاشی شده قرار می دهیم و با وردنه به صورت یکدست پهن می کنیم.

مرحله پنجم

حالا با کاتر گرد خمیر را قالب می زنیم و درون هر خمیر به دلخواه موادی مثل سوسیس، کالباس، گوشت چرخ کرده یا مرغ قرار می دهیم و لبه های خمیر را روی هم بر می گردانیم و با چنگال کمی فشار می دهیم تا لبه های خمیر به هم بچسبند.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیراشکی ها را درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند.  در ادامه پیراشکی ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.