طرز تهیه سالاد سزار خانگی خوشمزه به روش رستورانی با مرغ

طرز تهیه سالاد سزار خانگی خوشمزه به روش رستورانی با مرغ

طرز تهیه سالاد سزار سالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهانی است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود. به این دلیل می گوییم غذای مجلسی …

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی در برنامه بهونه با پنیر پیتزا با خمیر جادویی با خمیر سیب زمینی dvha d sdf cldkd

پیراشکی سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۵۰۰ گرم
آرد سفید۱ پیمانه
جعفری۵ قاشق غذاخوری
کره۱۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی سیب زمینی ساده ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند. در ادامه سیب زمینی ها را پوشت می گیریم.

مرحله دوم

حالا سیب زمینی ها را به صورت داغ له می کنیم و کره را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا کره و ادویه ها به خورد سیب زمینی بروند. در ادامه جعفری خرد شده را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست به دست بیاید. ممکت است نیاز نباشد کل آرد را اضافه کنیم، پس حتما آرد را کم کم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در دماس محیط استراحت می دهیم تا چسبندگی خمیر کمتر شود. پس از گذشت این زمان خمیر را بین دو نایلون آرد پاشی شده قرار می دهیم و با وردنه به صورت یکدست پهن می کنیم.

مرحله پنجم

حالا با کاتر گرد خمیر را قالب می زنیم و درون هر خمیر به دلخواه موادی مثل سوسیس، کالباس، گوشت چرخ کرده یا مرغ قرار می دهیم و لبه های خمیر را روی هم بر می گردانیم و با چنگال کمی فشار می دهیم تا لبه های خمیر به هم بچسبند.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیراشکی ها را درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند.  در ادامه پیراشکی ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.