طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ شکم پر مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود. این غذای خوشمزه تقریبا در تمام شهرهای کشور …

لیست آموزش تهیه غذا با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار

لیست آموزش تهیه غذا با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار

غذا با گوشت چرخ کرده گوشت چرخ کرده یکی از مواد غذایی بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که با آن غذاهای بسیار خوشمزه و متنوعی تهیه می شود. گوشت چرخ …

طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی کتلت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه …

طرز تهیه سوتی پلو

طرز تهیه سوتی پلو تبریزی اردبیلی تبریزی محلی اردبیلی s jd g

سوتی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به اردبیل می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی آذری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
شیر۴ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت شیر پلو آذری

مرحله اول

برای تهیه سوت پلوی خوشمزه ابتدا برنج را نسبت به نوع آن به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت می خیسانیم، سپس شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار دهیم تا شیر گرم شود و اطراف آن حباب بزند.

مرحله دوم

در ادامه زعفران دم کرده را به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه می کنیم، پس از اینکه رنگ زعفران دم کرده باز شد، برنج خیسانده شده را به شیر اضافه می کنیم. هر چند لحظه یک بار برنج و شیر را مخلوط می کنیم تا شیر سر نرود.

مرحله سوم

پس از اینکه شیر جذب برنج شد، چند دانه برنج را زیر دندان تست می کنیم و در صورتی که دانه های برنج زیر دندان نرم شده بودند و مغزشان کمی گیر داشت، کره را به تکه های کوچک تبدیل می کنیم و روی برنج پخش می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم غذا آماده شود. حدود ۴۵ دقیقه زمان نیاز است تا سوتی پلو دم بکشد. برای اینکه سوتی پلو را به صورت قالبی درست کنیم می توانیم برنج را قبل از دم گذاشتن کمی فشرده کنیم.

مرحله پنجم

در صورتی که بخواهیم سوتی پلو را به همراه ماهی دودی سرو کنیم نباید از هل و گلاب در این غذا استفاده کنیم، ولی در صورتی که بخواهیم سوتی پلو را به همراه خرما و کشمش سرو کنیم می توانیم از گلاب و هل هم استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.