طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا به روش رستورانی

طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا به روش رستورانی

طرز تهیه رولت بادمجان رولت بادمجان یکی از پیش غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چیشی …

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و سنتی در قابلمه و زودپز

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی خوشمزه و سنتی در قابلمه و زودپز

طرز تهیه آبگوشت آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانیان است. این غذای خوشمزه یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است که با …

طرز تهیه کوکوی لوبیا چشم بلبلی

طرز تهیه کوکوی لوبیا چشم بلبلی کتلت شامی خوشمزه مجلسی

کوکوی لوبیا چسم بلبلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چشم بلبلی۱ لیوان
سیب زمینی۲ عدد متوسط
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
تخم مرغ۲ عدد
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کوکوی لوبیا چشم بلبلی

مرحله اول

برای تهیه کوکوی لوبیا چشم بلبلی ابتدا لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل در یک کاسه آب می خیسانیم تا نفخ آن برطرف شود. در ادامه لوبیا را آبکشی می کنیم و به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه لوبیا به طور کامل پخت آنرا آبکشی می کنیم، سپس داخل غذاساز یا میکسر می ریزیم و به صورت کامل پوره می کنیم. در صورتی که غذساز یا میکسر در دسترس نداشته باشیم می توانیم از گوشتکوب برای له کردن لوبیا استفاده کنیم.

مرحله سوم

در ادامه لوبیای له شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس سیر، سیب زمینی و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آبشان آنها را به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را داخل یک کاسه کوچک می شکنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها یکدست شوند. در ادامه آرد سوخاری و آرد نخودچی را اضافه می کنیم و مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد کوکو یکدست شدند، در صورتی که مایه کوکو آبکی بود می توانیم مقدار بیشتری آرد نسوخاری اضافه می کنیم و در صورتی که مایه کوکو سفت شد می توانیم یک عدد تخم مرغ دیگر به مایه کوکو اضافه کنیم.

مرحله ششم

در صورت تمایل می توانیم مقداری سبزی معطر هم به مایه کوکو اضافه کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه به اندازه یک گردو از مایه کوکو بر می داریم و با دست به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله هفتم

حالا کوکوها را داخل روغن می اندازیم و اجازه می دهیم یک سمت کوکوها سرخ شود، سپس آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان کوکوها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.