طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه و پفکی به روش رستورانی

طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه و پفکی به روش رستورانی

طرز تهیه پیاز سوخاری پیاز سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای محبوب در سراسر جهان است و بیشتر در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی سمبوسه پیتزایی یکی از انواع غذاهای فوری بسیار خوشمزه و پر طرفدار در کشورمان می باشد که از نظر ظاهری شبیه سمبوسه معمولی می باشد ولی مواد داخل …

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان

طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام …

طرز تهیه دلمه قارچ

طرز تهیه دلمه قارچ بدون فر رژیمی در مایکروفر با مرغ و سیب زمینی ngli rhv

دلمه قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۸ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد
عصاره گوشت۱ عدد
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت دلمه قارچ

مرحله اول

برای تهیه دلمه قارچ مجلسی ابتدا قارچ ها با قاشق خالی می کنیم. توجه داشته باشید که باید این کار به آرامی و با دقت انجام دهیم تا بدنه قارچ ها صدمه نبینند. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا ادویه و پیاز  را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت چرخ کرده سرخ شود و تغییر رنگ دهد. در ادامه فلفل دلمه ای رنگی را خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فلفل دلمه ای را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا نرم شود. حالا قارچ ها را داخل یک تابه مناسب می چینیم و درون قارچ ها را با مخلوط گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای پر می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله روی مخلوط گوشت و فلفل دلمه ای کمی پینر پیتزا می ریزیم، سپس عصاره گوشت را در یک لیوان آب جوش حل می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب تابه را می گذاریم.

مرحله ششم

در صورتی که آب درون تابه کشیده شد ولی دلمه ها به طور کامل نپخته بودند می توانیم کمی آب اضافه می کنیم. در پایان پس از اینکه دلمه ها به طور کامل پختند، دلمه ها را از تابه خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.