طرز تهیه پیراشکی گوشت پنیری خوشمزه و مخصوص خانگی
طرز تهیه پیراشکی گوشت پنیری پیراشکی یک غذای ساندویچی است که از یک خمیر و یک مایه گوشتی تهیه می شود. در این دستور، خمیر مایه گوشتی با هم پر شده و …
خواص فلفل سیاه برای رحم، قاعدگی و دستگاه تناسلی!
خواص فلفل سیاه برای رحم فلفل سیاه، که به عنوان یکی از قدیمیترین و رایجترین ادویهها در جهان شناخته شده، نه تنها طعم دلنشینی به غذاها میبخشد، بلکه دارای خواص شگفتانگیزی برای …
طرز تهیه کباب لقمه ترکیه ای خوشمزه و مخصوص به روش استانبولی
طرز تهیه کباب لقمه ترکیه ای کباب لقمه ترکیه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و خوش خوراک کشور ترکیه ای است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود. این کباب …
طرز تهیه دلمه قارچ رستورانی خوشمزه و مجلسی بدون فر
طرز تهیه دلمه قارچ
دلمه قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۸ عدد بزرگ |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
عصاره گوشت | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت دلمه قارچ
مرحله اول
برای تهیه دلمه قارچ مجلسی ابتدا قارچ ها با قاشق خالی می کنیم. توجه داشته باشید که باید این کار به آرامی و با دقت انجام دهیم تا بدنه قارچ ها صدمه نبینند. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا ادویه و پیاز را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت چرخ کرده سرخ شود و تغییر رنگ دهد. در ادامه فلفل دلمه ای رنگی را خرد می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله فلفل دلمه ای را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا نرم شود. حالا قارچ ها را داخل یک تابه مناسب می چینیم و درون قارچ ها را با مخلوط گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای پر می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله روی مخلوط گوشت و فلفل دلمه ای کمی پینر پیتزا می ریزیم، سپس عصاره گوشت را در یک لیوان آب جوش حل می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب تابه را می گذاریم.
مرحله ششم
در صورتی که آب درون تابه کشیده شد ولی دلمه ها به طور کامل نپخته بودند می توانیم کمی آب اضافه می کنیم. در پایان پس از اینکه دلمه ها به طور کامل پختند، دلمه ها را از تابه خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.
- منبع :
- img from sonia__food