طرز تهیه استیک ماهی ایتالیایی خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه استیک ماهی
استیک ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است با مواد متنوعی طعم دار می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی | ۱ کیلوگرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت استیک ماهی
مرحله اول
برای تهیه استیک ماهی رستورانی ابتدا سر و دم ماهی ها را برش می زنیم و ماهی را فیله می کنیم، سپس با یک موچین تمیز استخوان های ریز موجود در گوشت ماهی را خارج می کنیم. در ادامه ماهی ها را داخل یک کاسه بزرگ قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله کره را روی بخار آب ذوب می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ادویه های مورد علاقه خود را با کره ذوب شده ترکیب می کنیم. در ادامه مخلوط کره و ادویه ها را روی ماهی می مالیم تا طعم دار شوند.
مرحله سوم
در این مرحله فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و صبر می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم و تکه های ماهی را درون سینی فر قرار می دهیم و مقداری از مخلوط کره مجددا روی ماهی می مالیم.
مرحله چهارم
حالا سینی فر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد. پس از اینکه گوشت ماهی به طور کامل پخت، در صورت تمایل می توانیم سه تا پنج دقیقه گریل فر را روشن کنیم تا روی ماهی کاملا طلایی شود و رنگ بگیرد.
مرحله پنجم
در پایان استیک را از فر خارج می کنیم، سپس آب لیمو ترش را روی استیک های ماهی می ریزیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. در صورتی که فر نداشته باشیم می توانیم استیک ها را به سلیقه خود در تابه یا روی صفحه گریل درست کنیم.
نکات تهیه استیک ماهی
سس مخصوص استیک ماهی
این استیک خوشمزه را می توانیم به سلیقه خود با انواع سس های سرو کنیم، البته مناسب ترین سس در کنار انواع استیک ها سس قارچ و خامه می باشد. برای تهیه سس قارچ رستورانی توصیه می کنیم به آموزش زیر مراجعه نمایید.
- منبع :
- img from caloric.food