طرز تهیه پیچاق قیمه خوشمزه و رستورانی به روش اردبیلی

طرز تهیه پیچاق قیمه

طرز تهیه پیچاق قیمه تبریز اردبیل عکس رستوران مشهدی آذربایجان تاریخچه سبزواری o va  d hr rdli

پیچاق قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به اردبیل می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی اردبیلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
پیاز۴ عدد متوسط
خلال بادام½ پیمانه
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
آبغوره یا آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
کاری و پودر هلبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت پیچاق قیمه

مرحله اول

برای تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی ابتدا خلال بادام را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یک کاسه حاوی آب می خیسانیم تا نرم شود، سپس آنرا آبکشی می کنیم و روی دستمال حوله ای پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را اضافه می کنیم. پس از اینکه کره آب شد، خلال بادام را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شوند. در ادامه گوشت گوسفندی را به صورت خورشتی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود، سپس مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه کاری اضافه می کنیم و در حد یکی دو دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله ۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب درون قابلمه به جوش آمد حرارت را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله ششم

پس از اینکه گوشت پخت خلال بادام تفت داده شده را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. این خورش به صورت کم آب سرو می شود و باید اجازه دهیم آب اضافی ان تبخیر شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه خورش جا افتاد تخم مرغ ها را روی خورش می شکنیم و اجازه می دهیم تا بپزند، سپس مقداری نمک به همراه آبغوره به خورش اضافه می کنیم. در پایان این خورش خوشمزه را به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 22 شهریور 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.