طرز تهیه کوکورچ مرغ خوشمزه و حرفه ای به روش استانبولی

طرز تهیه کوکورچ مرغ

طرز تهیه کوکورچ مرغ ترکیه ای در خانه استانبول ترکی خوشمزه و مخصوص

کوکورچ مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی آنلاین همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ بدون استخوان۴ عدد
فلفل سبز۴ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
سیر۲ حبه
زیره و آویشنبه مقدار کافی
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار کافی
نمک و پودر پیازبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکورچ مرغ

مرحله اول

برای تهیه کوکورچ مرغ ترکیه ای ابتدا گوشت مرغ را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه گوشت مرغ را به حدی تفت دادیم که رنگش تغییر کرد، فلفل سبز را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. فلفل سبز را کمی تفت می دهیم، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله پس از اینکه فلفل سبز نرم شدف گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری پودر زیره، پودر آویشن، پودر پیاز، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم ترکیب شوند. در ادامه پس از اینکه غذا به طور کامل آماده شد، آنرا داخل نان باگت یا نان پیتا می ریزیم، سپس به دلخواه مقداری پیاز و خیارشور هم اضافه کرده و سرو می کنیم.

نکات تهیه کوکورچ مرغ

نان باگت

این غذای خوشمزه را به دلخواه می توانیم با انواع نان های ساندویچی سرو کنیم. در صورتی که تمایل دارید این غذای خوشمزه را به همراه نان باگت سالم خانگی سرو کنید، توصیه می کنیم آموزش زیر را مشاهده نمایید.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 17 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ikosun_mutfagi

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.