طرز تهیه فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه فتوچینی با سس خامه

طرز تهیه فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی

فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی، یکی از آن غذاهایی است که طعم و مزه‌ای بی‌نظیر دارد و از ترکیبی خوشمزه از مواد اولیه ساده و دسترس به وجود می‌آید. این غذا با داشتن کوفته‌های قلقلی لطیف و سس خامه‌ای غلیظ و خوش طعم، تجربه‌ای متفاوت از یک وعده غذایی کامل و دلچسب را به ارمغان می‌آورد.

برای تهیه فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی ابتدا پیاز را رنده کرده، با گوشت چرخ‌کرده، پودر نان، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط و کوفته‌ها را شکل داده و سرخ می‌کنیم. فتوچینی را مطابق دستور پشت بسته پخته، آبکشی می‌کنیم. در صورت تمایل، قارچ را ورقه‌ای خرد و تفت می‌دهیم. برای سس، پیاز را در روغن تفت داده، قارچ و خامه صبحانه اضافه می‌کنیم و کوفته‌ها را به آن افزوده، مخلوطی را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. در نهایت، فتوچینی پخته را با سس و کوفته‌ها مخلوط کرده و سرو می‌کنیم.

مواد لازممقدار
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
فتوچینی۱ بسته
پیاز متوسط (برای سس)۱ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
پودر نان۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
تخم مرغ۱ عدد
خامه صبحانه۱ بسته
قارچدر صورت تمایل
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه فتوچینی با سس خامه

مرحله 1: آماده‌سازی کوفته‌ها

ابتدا، یک پیاز متوسط را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید. سپس گوشت چرخکرده، پودر نان، تخم مرغ، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و خوب ورز دهید. از مخلوط به دست آمده، توپ‌هایی به اندازه نارنگی کوچک شکل دهید و در مقداری روغن، سرخ کنید. پس از سرخ شدن، کوفته‌ها را کنار بگذارید.

مرحله 2: پخت فتوچینی

در این مرحله فتوچینی را طبق دستور روی بسته‌بندی در آب جوش بپزید. مراقب باشید که نرم و له نشود. پس از پخت، آبکش کنید و کمی روغن یا کره به آن اضافه کنید تا به هم نچسبد.

مرحله 3: آماده‌سازی قارچ‌ها

در صورت تمایل به استفاده از قارچ، آنها را ورقه‌ای خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو مرطوب کنید تا تغییر رنگ ندهند.

مرحله 4: تهیه سس خامه‌ای

یک پیاز متوسط را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ‌های آماده‌شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. پس از چند دقیقه، خامه صبحانه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله 5: اضافه کردن کوفته‌ها به سس

کوفته‌های سرخ‌شده را به مخلوط سس و قارچ اضافه کنید. سپس مواد را خوب با هم مخلوط کرده و درب ظرف را بگذارید. بگذارید تا حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا خامه به خوبی به خورد کوفته‌ها برود.

مرحله 6: مخلوط کردن فتوچینی با سس و کوفته‌ها

پس از آن که سس به خوبی با کوفته‌ها مخلوط و جا افتاد، فتوچینی پخته و آماده‌شده را به مخلوط اضافه کنید. به آرامی همه مواد را با هم مخلوط کنید تا فتوچینی به خوبی با سس و کوفته‌ها ترکیب شود.

مرحله 7: سرو

غذای آماده‌شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید. در صورت تمایل، می‌توانید هنگام سرو، کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید تا طعم غنی‌تر و دلپذیرتری داشته باشد. نوش جان!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 18 فروردین 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد امتیاز: 2

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.