طرز تهیه دیبیجا

طرز تهیه دیبیجا با برگ سیر روده ماهی سفید رشت اشپل روده xvc jidi ndfd h

دیبیجا یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمال کشور است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی رشتی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
دل و روده یا اشپل ماهی سفید۲۵۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
برگ سیر۱۰۰ گرم
انار ترش۲ عدد متوسط
گلپر½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت دیبیجا

مرحله اول

برای تهیه دیبیجا رشتی ابتدا دل و روده ماهی را به خوبی تمیز می کنیم و می شوییم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم تا آب اضافی موجود در دل و روده ماهی تبخیر شود.

مرحله دوم

پس از اینکه دل و روده ماهی را به خوبی تفت دادیم، آنرا از تابه خارج می کنیم، سپس پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

مرحله سوم

در این مرحله برگ سیر را هم پس از خرد کردن به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا کاملا نرم شود، سپس دل و روده ماهی را مجددا به تابه بر می گردانیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا یکدست شوند و دل و روده ماهی سرخ شوند. در ادامه انارهای ترش را دان می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس در ب تابه را می گذاریم تا دانه های انار بپزند.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که حتما برای پخت این غذا باید از دانه های انار یا در صورت نبود انار از آب انار استفاده شود، زیرا استفاده از آب معمولی باعث می شود که بوی زهم ماهی از بین نرود. پس از اینکه دانه های انار ترشی خود را پس بدهد غذا اماده است.

مرحله ششم

حالا دیبیجا را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و رد صورت تمایل کمی آب نارنج را هم به غذا اضافه می کنیم. در شهرهای شمالی این غذای خاص و متفاوت را به همراه برنج کته شده و ترشی های مخصوص شمالی سرو می کنند.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.