طرز تهیه هلو کباب

طرز تهیه هلو کباب کردی با رب انار برنامه دستپخت کاشان همدان کوفته هلو شیرازی xvc jidi ig  fhf

هلو کباب یکی از انواع کوفته های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به کرمانشاه می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
لپه۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
سیب زمینی۱ عدد درشت
گردو½ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
مواد لازم سس کوفته
پیاز۲ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آلو بخارا½ پیمانه
زعفران دم کرده¼ فنجان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و دارچینبه مقدار کافی

دستور پخت هلو کباب

مرحله اول

برای تهیه هلو کباب کرمانشاهی ابتدا باید سس کوفته را درست کنیم، برای این منظور پیازها را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا پیازها به طور کامل کاراملی شوند.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله آلو بخارا را به قابلمه اضافه می کنیم و در حد دو دقیقه تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه زعفران دم کرده را به همراه ۲ پیمانه آب، شکر و آب لیمو ترش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس غلیظ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله به سراغ اماده کردن کوفته ها می رویم، برای این منظور لپه ها را که از قبل به خوبی خیسانده ایم به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لپه نیم پز شود.

مرحله پنجم

در ادامه لپه نیمپز شده را به همراه سیب زمینی، گوشت و پیاز چرخ می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا چسبندگی لازم را پیدا کنند.

مرحله ششم

حالا از مایه کوفته به اندازه یک هلو بر می داریم و با دست انرا شکل می دهیم، سپس یک مغز گردو وسط ان قرار می دهیم و کوفته را به صورت گرد جمع می کنیم. به همین ترتیب تمام مایه کوفته را شکل می دهیم و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم، سپس کوفته ها را داخل تابه می چینیم و به طور کامل سرخ می کنیم. پس از اینکه سرخ کردن کوفته ها به پایان رسید، آنها را به آرامی داخل سس می چینیم.

مرحله هشتم

کوفته ها باید به مدت یک ساعت در سس بمانند تا کاملا مغز پخت شوند، فقط توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید کاملا ملایم باشد تا کوفته ها باز نشوند. در پایان کوفته ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سس سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.