طرز تهیه زرشک پلو با میگو خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه زرشک پلو با میگو خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه زرشک پلو با میگو زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی است که در مراسم های مختلف سرو می شود. میگو یکی از آبزیان خوراکی است …

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج خورشت قیمه اسفناج از خورش های سنتی و قدیمی ایرانی است که امروزه برای کدبانوها از غذاهای کمتر شناخته شده محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه عدس پلو گیلانی ساده و خوشمزه با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه عدس پلو گیلانی ساده و خوشمزه با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه عدس پلو گیلانی عدس پلو گیلای یکی از انواع غذاهای سنتی استان گیلان است که معمولا با طعم ترش مزه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی ساده رژیمی با خامه با قارچ سامان گلریز ساناز سانیا ترکیه xvc jidi s   gl fv gd

سوپ کلم بروکلی یکی از انواع سوپ های سالم و خوشمزه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
کلم بروکلی۱۰۰ گرم
کره۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
آرد۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ۱ پیمانه
هویج۱ عدد متوسط
پنیر چدار۶۰ گرم
جوزهندیبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ کلم بروکلی

مرحله اول

برای تهیه سوپ کلم بروکلی مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه ۱ قاشق کره تفت می دهیم تا سبک شود، سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله دوم

حالا پیاز تفت داده شده را کنار می گذاریم و باقیمانده کره را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود. در ادامه آب مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم آب مرغ با حرارت بسیار ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد، سپس کلم بروکلی و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه پیاز تفت داده شده به قابلمه اضافه می کنیم. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا سبزیجات بپزند.

مرحله چهارم

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و پس از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید، آنرا با گوشتکوب برقی پوره می کنیم، یا می توانیم سوپ را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزیم تا پوره شود، سپس مجددا به قابلمه بر گردانیم.

مرحله پنجم

حالا حرارت را کمی زیاد می کنیم و پنیر چدار را به قابلمه اضافه می کنیم. حالا باید اجازه دهیم سوپ جا بیفتد، سپس مقداری جوز هندی اضافه می کنیم و سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/seyedeh_zahra_57
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.