مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان پوآچا سیر خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان پوآچا سیر خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان پوآچا سیر نان پوآچا سیر یکی از انواع نان های خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه سیب زمینی پنیری خوشمزه و اسپشیال رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی پنیری خوشمزه و اسپشیال رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی پنیری سیب زمینی پنیری یکی از پیش غذاهای معروف و پرطرفدار است که در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی ساده رژیمی با خامه با قارچ سامان گلریز ساناز سانیا ترکیه xvc jidi s   gl fv gd

سوپ کلم بروکلی یکی از انواع سوپ های سالم و خوشمزه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
کلم بروکلی۱۰۰ گرم
کره۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
آرد۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ۱ پیمانه
هویج۱ عدد متوسط
پنیر چدار۶۰ گرم
جوزهندیبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ کلم بروکلی

مرحله اول

برای تهیه سوپ کلم بروکلی مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه ۱ قاشق کره تفت می دهیم تا سبک شود، سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله دوم

حالا پیاز تفت داده شده را کنار می گذاریم و باقیمانده کره را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود. در ادامه آب مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم آب مرغ با حرارت بسیار ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد، سپس کلم بروکلی و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه پیاز تفت داده شده به قابلمه اضافه می کنیم. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا سبزیجات بپزند.

مرحله چهارم

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و پس از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید، آنرا با گوشتکوب برقی پوره می کنیم، یا می توانیم سوپ را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزیم تا پوره شود، سپس مجددا به قابلمه بر گردانیم.

مرحله پنجم

حالا حرارت را کمی زیاد می کنیم و پنیر چدار را به قابلمه اضافه می کنیم. حالا باید اجازه دهیم سوپ جا بیفتد، سپس مقداری جوز هندی اضافه می کنیم و سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/seyedeh_zahra_57
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.