طرز تهیه شیرینی لوتکا خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی لوتکا خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی لوتکا شیرینی لوتکا یکی از انواع شیرینی های خوش خوراک و نرم بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه تارت پاناکوتای رز و پسته مناسب پذیرایی در مهمانی

طرز تهیه تارت پاناکوتای رز و پسته مناسب پذیرایی در مهمانی

طرز تهیه تارت پاناکوتای رز و پسته تارت پاناکوتای رز و پسته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لاکچری بین المللی است که برای مراسم های مهم تهیه می شود، برای …

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی خوشمزه و مخصوص پسته ای

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی خوشمزه و مخصوص پسته ای

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی شیرینی نازک قزوینی، یک شیرینی کم شیرینی ست که می توانید آن را در کنار چای یا شربت سرو کنید. اگر شما هم دستی در شیرینی پزی …

طرز تهیه کوکی آجیلی

طرز تهیه کوکی آجیلی , دستور پخت کوکی آجیلی

کوکی آجیلی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و مغزدار است که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و این شیرینی با طعمی متنوع و بی نظیر برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی آجیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی آجیلی
تخم مرغ۱ عدد
شکر قهوه‌ای۲۰۰ گرم
کره۲۲۰ گرم
پودر دارچیننصف قاشق چایخوری
بکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
آرد قنادی۳۶۰ گرم
گردوبه مقدار دلخواه
عسلبه مقدار دلخواه

طرز تهیه کوکی آجیلی

مرحله اول

برای تهیه کوکی آجیلی خوشمزه ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی بریزید و شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید و ابتدا با قاشق مخلوط کنید و بعد با دور تند همزن بزنید تا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر با دور تند همزن برقی مواد را با هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.

مرحله سوم

بعد بکینگ پودر و دارچین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین آزاد شود، سپس آرد را ابتدا در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آرد سبک و یکدست شود.

مرحله چهارم

سپس آرد را کم‌کم و در چند مرحله روی مخلوط مواد الک کنید و با قاشق هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد با دست ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیف شود و به دست نچسبد.

نکته: برای ورز دادن خمیر از نوک انگشتان استفاده کنید تا خمیر به روغن نیفتد.

مرحله پنجم

بعد خمیر را داخل نایلون قرار دهید و با دست خمیر را در آن باز کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند، سپس از یخچال در بیاورید و کمی ورز دهید.

مرحله ششم

خمیر را بین دو نایلون قرار دهید و روی سطح صاف بگذارید و خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ تا ۴ میلیمتر پهن کنید و سپس با چاقوی تیز یا قالب آماده به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

مرحله هفتم

سپس کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و برش‌های کوکی را در با فاصله در سینی بچینید و بعد به دلخواه خودتان مقداری مغز گردو، فندق، پسته یا بادام را روی آن‌ها بریزید.

مرحله هشتم

بعد مغز‌ها را کمی در کوکی فشار دهید و سپس سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.

مرحله نهم

سپس به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا کوکی‌ها خوب پخته شوند و اطراف آن‌ها طلایی شود، بعد از فر در بیاورید و ده دقیقه زمان دهید تا حرارت اولیه خود را از دست بدهند.

مرحله دهم

بعد از این زمان کوکی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و روی توری بچینید تا خنک شوند و سپس مقداری عسل را با قاشق روی مغزهای آجیل که روی کوکی قرار دارند، بریزید.

مرحله یازدهم

بعد از اینکه عسل به خورد کوکی‌ها رفت مقداری کوکی آجیلی را در ظرف مناسب بچینید و روی آن را با خامه یا گاناش تزئین کنید و به عنوان میان وعده همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.