مطالب پر بازدید
خواص عسل برای معده، کمک به هضم و درمان رفلاکس!

خواص عسل برای معده، کمک به هضم و درمان رفلاکس!

خواص عسل برای معده معده و دستگاه گوارش ما اغلب با مشکلاتی مواجه می‌شوند که می‌توانند به دلایل مختلفی نظیر کمبود اسیدیته در معده یا عفونت‌های مختلف باشند. این عوامل می‌توانند منجر …

طرز تهیه خورش قیمه کنگر خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه کنگر خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه کنگر خورش قیمه کنگر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله …

طرز تهیه خورش ترشی قرمه خوشمزه و سنتی به روش اردبیلی

طرز تهیه خورش ترشی قرمه خوشمزه و سنتی به روش اردبیلی

طرز تهیه خورش ترشی قرمه خورش ترشی قرمه یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر اردبیل می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه خورش جعفری با مرغ خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه خورش جعفری

طرز تهیه خورش جعفری

خورش جعفری یکی از خورشت‌های اصیل گیلانی است که عطر و طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد و به راحتی و سریع می‌توانید به همراه برنج درست کنید و لذت ببرید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش جعفری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۵۰۰ گرم (ران، سینه یا فیله)
پیاز۲ عدد
سبزی جعفری سرخ شده۳۰۰ گرم
پرک لیمو عمانینصف پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش جعفری

مرحله اول

برای تهیه خورش جعفری مجلسی ابتدا جعفری را تمیز بشورید و بگذارید خشک شود و بعد ریز خرد و ساطوری کنید، سپس جعفری را در تابه به همراه روغن روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا رنگ سبزی کمی تیره شود.

مرحله دوم

بعد پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، وقتی روغن داغ شد، پیاز‌ها را در آن تفت دهید تا پیاز سبک و کمی طلایی رنگ شود.

مرحله سوم

سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا خوشرنگ شود، بعد نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و ۱ تا دو دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله چهارم

در این مرحله تکه‌های مرغ را که به دلخواه و سلیقه خودتان از سینه، ران یا فیله مرغ انتخاب کرده‌اید در اندازه‌های دلخواه خرد کنید و در پیازها بریزید و تفت دهید تا خوب سرخ شوند.

مرحله پنجم

حالا جعفری سرخ شده را به تکه‌های مرغ‌ اضافه کنید و با هم کمی دیگر تفت دهید، تا خوب با هم مخلوط شوند و رنگ سبزی کمی تیره شود و عطر و طعم سبزی با مرغ‌ها ترکیب شود.

مرحله ششم

مقداری زعفران را همراه با کمی آب جوش بگذارید تا دم بکشد و بعد روی مرغ‌ها بریزید تا عطر و طعم و رنگ زعفران کاملا به خورد مواد رود و مرغ‌ها طلایی و خوشرنگ شوند.

نکته: مقدار زعفران به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد.

مرحله هفتم

بعد مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا نیم ساعت با هم بپزند، بعد از این مدت پرک لیمو عمانی را به خورشت اضافه کنید و دوباره یک ساعت اجازه دهید بپزد.

نکته: حتما از پرک لیمو عمانی یا پودر داخل لیمو عمانی استفاده کنی چون پوست لیمو عمانی خورشت را تلخ می‌کند.

‎مرحله هشتم

بعد از این‌که خورشت جعفری خوب پخته شد و جا افتاد از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بکشید و همراه با پلو و سالاد و ترشی و انواع دورچین سرو کنید و لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.