مطالب پر بازدید امروز
شلوار جین با طرح پروانه

شلوار جین با طرح پروانه؛ دختر خانم های جوان و شیک پوش از دست ندهید!

شلوار جین با طرح پروانه شلوار جین با طرح پروانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی حسابی محبوب شده. این شلوارها که معمولاً از جنس جین با کیفیت ساخته می‌شن، هم …

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری و شیک؛ جدیدترین طرح های ساده و مجلسی

مدل مانتو جدید و به روز لاکچری این روزها بازار مدل مانتو جدید و به روز لاکچری داغه. دختران و بانوان ایرانی دنبال طرح‌هایی هستن که هم خنک باشن و هم شیک. …

جدیدترین مدل های دامن بلند شیک

جدیدترین مدل های دامن بلند شیک و مجلسی مناسب جشن و مراسم

جدیدترین مدل های دامن بلند شیک دختران و بانوان ایرانی همیشه دنبال جدیدترین مدل های دامن بلند شیک هستند، به خصوص برای دورهمی‌های دوستانه. دامن بلند هم شیکه و هم راحت، مناسب …

طرز تهیه باسترما پلو خوشمزه اردبیلی به روش رستورانی

طرز تهیه باسترما پلو

طرز تهیه باسترما پلو طرز تهیه باسترما پلو با مرغ طرز تهیه باسترما پلو آستارا باسترما پلو اردبیل رستوران باسترما پلو گیلانی باسترما پلو چیست بهترین باسترما در اردبیل

باسترما پلو یکی از غذاهای محلی و سنتی اردبیل است که روش پخت این غذای خوشمزه و لذیذ آذری بسیار ساده و راحت است و با کمترین مواد در دسترس آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باسترما پلو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج محلی۴ پیمانه
ران مرغ۴ عدد
کره محلی یا معمولی۵۰ گرم
زعفران دم کردهنصف فنجان
روغن زیتون۳ قاشق غذا خوری
روغن مایعبه میزان لازم
آبلیموی تازه۳ قاشق غذاخوری
آب، زردچوبه و دارچینبه میزان لازم
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاهبه میزان لازم
سیب زمینی در صورت نیاز۱ عدد

طرز تهیه باسترما پلو

مرحله اول

در ابتدا برنج را شسته و در یک ظرف مناسب روی آن آب بریزید مقداری نمک را هم به آن اصافه کنید، ۲ تا ۳ ساعت زمان دهید تا خیس بخورد و دانه‌های برنج قد بکشند.

مرحله دوم

حالا مرغ‌ها را در یک ظرف با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، دارچین، زعفران دم کرده، چند قاشق روغن زیتون و آبلیموی تازه آغشته کنید و کامل مرینت کنید.

نکته: این غذا را نسبت به ذائقه خودمی‌توانید با مرغ، اردک و یا گوشت گوسفند طبخ کنید.

مرحله سوم

روی ظرف مرغ‌های مرینت شده را با سلفون کاملا بپوشانید و ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کنند و تکه‌های مرغ کاملا عطر ادویه‌ها را به خود بگیرند.

مرحله چهارم

سپس در یک تابه مقدار کافی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، بعد از گرم شدن روغن، هر دو طرف مرغ‌ها را به طور کامل سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

نکته: اگر تکه های مرغ درشت بود به اندازه یک لیوان آب هم اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ‌ها بپزند.

مرحله پنجم

حالا مقداری آب و کمی نمک را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید، وقتی که آب به جوش آمد برنج‌ها را به آن اضافه کنید، بعد از ۷ الی ۸ دقیقه برنج را آبکش کنید.

مرحله ششم

یک لیوان از آب لعاب برنج را بردارید و در ظرفی با مقداری کره محلی یا کره معمولی آب شده و دو تا سه قاشق زعفران دم‌کرده مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله هفتم

حالا در یک قابلمه به مقدار کافی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس مرغ‌ها را کنار هم در کف ظرف بچینید، می‌توانید جای خالی ها را با برش‌های سیب‌زمینی پر کنید.

مرحله هشتم

سپس نصف برنج آبکش شده را روی مرغ‌ها بریزید و با کف قاشق فشار دهید تا مرغ‌ها کاملا پوشیده از برنج شوند، بعد بقیه برنج را هم ریخته و دوباره با قاشق فشار دهید و صاف کنید.

مرحله نهم

در این مرحله مخلوط آب لعاب برنج و زعفران و کره را روی برنج بریزید طوری که همه سطح برنج را بگیرد بعد دم‌کنی را بگذارید و حرارت را کمی زیاد کنید.

مرحله دهم

وقتی از برنج بخار بلند شد، حرارت شعله را ملایم کنید تا کم‌کم برنج دم بکشد و مرغ‌ها کاملا پخته و برشته شوند، بعد از حدودا یک ساعت باسترما پلو آماده است. حالا قابلمه را در ظرف مناسب برگردانید و باسترما پلو خوشمزه را همراه با انواع سالاد و ترشی سرو کنید. نوش جان

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 2

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 19 بهمن 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.