خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!
خواص بابونه برای سرماخوردگی بابونه، گیاهی با خصوصیات دارویی و طبعی گرم و خشک، به عنوان یکی از گیاهان موثر در طب سنتی شناخته شده است. این گیاه دارای فواید بیشماری است …
طرز تهیه سیرواویج خوشمزه و ساده به روش سنتی گیلان
طرز تهیه سیرواویج سیرواویج یکی از انواع غذاهای محبوب و ساده شمال کشورمان است که با برگ سیر تازه درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه کلم قمری پلو خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ
طرز تهیه کلم قمری پلو کلم قمری پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه مرغ زیر پلو خوشمزه و ساده به روش رستورانی
طرز تهیه مرغ زیر پلو
مرغ زیر پلو یکی از انواع غذاهای مجلسی ایرانی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ زیر پلو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۴۰۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
کره | ۳۰ گرم |
آب پیاز | ۱ فنجان |
آب نارنج | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر و پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق مرباخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
زرشک و خلال بادام | برای تزیین |
طرز تهیه مرغ زیر پلو
مرحله اول
برای تهیه مرغ زیر پلو مجلسی در ابتدای کار سینه و ران مرغ را درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس آب پیاز، آب نارنج، زردچوبه، پودر پیاز، پودر سیر و پودر پاپریکا را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به کاسه می افزاییم.
مرحله دوم
حالا مرغ را به مدت ۵ دقیقه ماساژ می دهیم تا طعم دهنده ها به آن آغشته شوند، سپس روی کاسه را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم سینه و ران مرغ به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کنند تا کاملا مزه دار شوند.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوش آمد برنج را شسته و به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون قابلمه می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. پس از گذشت این مدت، زمانی که اطراف برنج نرم و مغز ن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را آبکشی می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و روغن مایع را به همراه کره به آن اضافه می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود، سپس سینه و ران مرغ مزه دار شده را درون تابه می چینیم و برنج آبکشی شده را درون قابلمه می ریزیم.
مرحله ششم
حالا درب قابلمه را با دم کنی پوشانده، سپس روی آن قرار می دهیم و روی حرارت زیاد شعله پخش کن می گذاریم. در ادامه قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و اجازه می دهیم برنج به مدت ۵ دقیقه روی حرارت زیاد بماند تا دم کند.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان حرارت را ملایم کرده و اجازه می دهیم پلو به مدت ۱ ساعت روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. پس از گذشت این زمان پلو را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و به همراه زرشک و خلال بادام تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- dastpokht_banoy_gilani