طرز تهیه لقمه تنوری خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لقمه تنوری خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لقمه تنوری لقمه تنوری یک یاز غذاهای فست فودی است که شبیه پیتزا تهیه می شود اما پنیر پیتزا ندارد. خمیر تهیه شده را به صورت لقمه های کوچک در …

طرز تهیه کیش اسفناج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه کیش اسفناج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه کیش اسفناج کیش ها تقریبا شبیه پای هستند. که خمیر آن بعد از تهیه به طور جدا گانه پخته می شود. سپس از مواد دلخواه پر می شود. کیش اسفناج …

طرز تهیه ران بوقلمون بریان خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه ران بوقلمون بریان خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه ران بوقلمون بریان ران بوقلمون بریان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با رسپی های مختلفی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کوفته در فر

طرز تهیه کوفته در فر , دستور پخت کوفته قلقلی تبریزی در فر

کوفته در فر یکی از روش های پخت کوفته است که این روش پخت در کشور ترکیه مرسوم است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته در فر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
آرد سوخاری½ لیوان
زرده تخم مرغ۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چایخوری
جعفری۱ دسته کوچک
جوش شیرین۱ قاشق چایخوری
آب۱ لیوان
فلفل دلمه ای۲ عدد
پودر پاپریکا، فلفل سیاه و نمکبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته در فر

مرحله اول

برای تهیه کوفته در فر ابتدا پیاز را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی آن را به طور کامل می گیریم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیرها را هم رنده می کنیم و به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه زرده تخم مرغ، جوش شیرین، رب گوجه فرنگی و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا به کاسه اضافه می کنیم، سپس جعفری را خرد کرده و به دیگر مواد می افزاییم.

مرحله سوم

حالا آرد سوخاری را اضافه کرده و مواد را با دست مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه بافت مواد یکدست شد، کم کم آب اضافه کرده و با دست ورز می دهیم تا بافت مایه کوفته کمی چسبناک شود.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوفته بر می داریم.

مرحله پنجم

مایه کوفته را به صورت گرد شکل می دهیم، سپس روی کاغذ روغنی قرار داده و آنرا کمی فشار می دهیم تا قطرش کم شود. در ادامه تمام مایه کوفته را به همین صورت آماده می کنیم و درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

حالا با قلمو مقداری روغن مایع روی کوفته ها می مالیم، سپس فلفل دلمه ها را خرد می کنیم و لابه لای کوفته ها می چینیم. در ادامه سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کوفته ها حدود ۳۰ دقیقه بپزند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان کوفته ها را بر می گردانیم و گریل را روشن می کنیم تا روی کوفته ها خوشرنگ شود. در نهایت کوفته ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.