طرز تهیه بادمجان شکم پر ترکیه ای مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه بادمجان شکم پر ترکیه ای مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه بادمجان شکم پر ترکیه ای بادمجان شکم پر ترکیه ای یکی از غذاهای خوش رنگ و لعاب کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه کوکو شیرین خوشمزه مشهدی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو شیرین خوشمزه مشهدی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو شیرین کوکوی شیرین یکی از غذاهای خوشمزه شهر مشهد است که به صورت پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی مشهدی در ادامه با سایت …

طرز تهیه لقمه بادمجان پنیری خوشکزه یک پیش غذای لاکچری

طرز تهیه لقمه بادمجان پنیری خوشکزه یک پیش غذای لاکچری

طرز تهیه لقمه بادمجان پنیری لقمه بادمجان پنیری نوعی پیش غذا است که با پنیر گودا و موزارلا به صورت لایه ای تهیه می شود. این غذا با بادمجان پخته شده در …

طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان

طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان , دستور پخت کوفته گوشت و بادمجان

کوفته گوشت و بادمجان از غذاهای سنتی کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۵ عدد
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
آرد سوخاری۱ قاشق چایخوری
پیاز۱ عدد
فلفل سیاه، پاپریکا و زیره۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۵ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس کوفته
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چایخوری
رب چیلی۱ قاشق چایخوری
کره۱ ققاشق غذاخوری
پونه کوهی و نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه کوفته گوشت و بادمجان مجلسی ابتدای کار بادمجان را می شوییم، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم و درون یک کاسه حاوی آب و نمک قرار داده و اجازه می دهیم تلخی آن ها گرفته شود.

مرحله دوم

حالا گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ را به همراه آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زیره به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا روغن مایع را به مواد کوفته اضافه می کنیم، سپس به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از گذشت این زمان مواد کوفته را از یخچال خارج می کنیم، سپس بادمجان ها را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. در ادامه بادمجان ها را با دستمال کاغذی خشک می کنیم.

مرحله ششم

حالا فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه درون سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس دو حلقه بادمجان بر می داریم و مقداری گوشت ما بین آن ها قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله بادمجان را درون سینی قرار می دهیم، سپس به همین ترتیب بادمجان و گوشت را یکی در میان درون سینی می چینیم. در ادامه سس کوفته را آماده می کنیم، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا کره را درون تابه قرار می دهیم تا ذوب شود، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه رب چیلی درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب ها گرفته شود و رنگ باز کنند. در ادامه نمک را به همراه پونه کوهی به سس اضافه می کنیم.

مرحله نهم

حالا سس گوجه فرنگی را به صورت پخش روی مواد درون سینی می ریزیم، سپس با یک کاغذ روغنی مرطوب روی مواد را می پوشانیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کوفته درون فر بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله دهم

در این مرحله زمانی که کوفته گوشت و بادمجان کاملا پخته شد، کاغذ روغنی را از روی آن بر می داریم و اجازه می دهیم روی کوفته ها به مدت ۳ دقیقه گریل شده تا طلایی و خوشرنگ شوند. در آخر کوفته را از فر خارج می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 2 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.