طرز تهیه ساندویچ تن ماهی ساده خوشمزه و مخصوص فرانسوی

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی ساده خوشمزه و مخصوص فرانسوی

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی ساندویچ تن ماهی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه بین المللی است که خیلی سریع آماده سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه رولت سیب زمینی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه رولت سیب زمینی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه رولت سیب زمینی رولت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای مجلسی بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید. البته این غذای خوشمزه …

طرز تهیه املت ورمیشل بسیار خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه املت ورمیشل بسیار خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه املت ورمیشل املت ورمیشل یکی از انواع غذاهای ساده کشور ترکیه است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت ورمیشل …

طرز تهیه چیکن پاکورا

طرز تهیه چیکن پاکورا , دستور پخت چیکن پاکورا هندی جنوبی

چیکن پاکورا ییکی از انواع غذاهای خیابانی بسیار خوشمزه کشور هند است که طعمی تند و آتشین دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن پاکورا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ بدون استخوان۴۰۰ گرم
سیر۲ حبه
فلفل سبز تند ۱ عدد
آرد برنج۱ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
جعفری۱ سدته کوچک
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز و زنجبیل½ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی

طرز تهیه چیکن پاکورا

مرحله اول

برای تهیه چیکن پاکورای خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به تکه های کوچک به اندازه جوجه کباب برش می دهیم. در ادامه سیرها را رنده می کنیم و به همراه آب لیمو ترش درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل تند را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه آرد برنج، آرد نخودچی و روغن زیتون به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی مواد می افزاییم.

مرحله سوم

حالا ادویه گرام ماسالا را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس تکه های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را با قاشق به خوبی زیر و رو می کنیم تا تمام تکه های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه گود روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به صورت شناور اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، تکه های مرغ را درون روغن می اندازیم.

مرحله ششم

حالا صبر می کنیم تا دو طرف تکه های مرغ کاملا طلایی شود، سپس آنها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت این غذای خوشمزه را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.