طرز تهیه چیکن هاندی ساده و خوشمزه به روش هندی
طرز تهیه چیکن هاندی
چیکن هاندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و تند هند است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن هاندی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد کوچک |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ½ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
گشنیز تازه | ۱ قاشق مرباخوری |
فلفل سبز | ۲ عدد |
بادام هندی | ۱۲ عدد |
آب | ¼ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
شنبلیله خشک | ۲ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ و ½ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ۲ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ½ قاشق چایخوری |
گرام ماسالا | ¾ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه چیکن هاندی
مرحله اول
برای تهیه چیکن هاندی خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و سینه های مرغ را ماساژ می دهیم تا مره ها به خورد آن برود.
مرحله دوم
حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند تا مزه دار شود. پس از گذشت این زمان پیازها را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. حالا سیر و زنجبیل تازه را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به تابه می افزاییم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر آنها آزاد شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سینه های مزه دار شده را به تابه اضافه کرده و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ بدهد، سپس آب نیندازد. در ادامه زردچوبه را به همراه فلفل قرمز، زیره، گرام ماسالا و پودر تخم گشنیز را به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا سینه مرغ را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شود. در ادامه بادام هندی را به همراه ماست و آب درون میکسر ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا پوره شود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود. حالا مخلوط ماست را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب کرده، سپس ۱۵۰ میلی لیتر آب به تابه می افزاییم و درب تابه را می بندیم تا سینه مرغ به خوبی بپزد.
مرحله هفتم
در این مرحله فلفل سبز را به صورت حلقه ای برش زده و به همراه شنبلیله خشک به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش به روغن بیفتد. در نهایت گشنیز تازه را به صورت ریز خرد کرده و به تابه می افزاییم، سپس خورش را به همراه نان یا کته سرو می کنیم. نوش جان.