طرز تهیه شامی مرغ خوشمزه و فوری به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی مرغ

طرز تهیه شامی مرغ و لپه , ادویه شامی مرغ , شامی مرغ و قارچ , خوشمزه ترین کتلت مرغ , xvc jidi ahld lvy

شامی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و حاضری ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۶۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیب زمینی۱ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت شامی مرغ

مرحله اول

برای تهیه شامی مرغ ابتدا سیب زمینی را به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود، سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و آنرا با رنده ریز رنده کرده و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از اینکه با فشار دست آبش را گرفتیم به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. حالا گوشت مرغ را چرخ می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را داخل یک کاسه کوچک می شکنیم، سپس با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند، سپس تخم مرغ ها را به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را با دست خوب ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند. اگر چسبندگی مایه شامی کم بود ۱ تخم مرغ دیگر اضافه می کنیم. حالا در یک تابه مناسب کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

مقداری از مایه شامی را با دست شکل می دهیم و وسط انرا با انگشت سوراخ می کنیم و داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت شامی ها سرخ شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله ششم

پس از سرخ کردن شامی ها، انها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس شامی ها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه خیارشور، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 3 مهر 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.