طرز تهیه یایلا چورباسی خوشمزه و فوری یه روش ترکیه ای
طرز تهیه یایلا چورباسی یایلا چورباسی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
24 مورد از مهم ترین خواص و مضرات جوی دوسر برای سلامتی
خواص جوی دوسر جو دوسر، یک از انواع غلات بینظیر و بدون گلوتن است که بیشتر در صبحانه مصرف میشود. این غلات، غنی از فیبر غذایی (بتاگلوکان) و مواد معدنی است که …
طرز تهیه سالاد ایچ ارمنی خوشمزه با بلغور گندم و سبزیجات
طرز تهیه سالاد ایچ سالاد ایچ یکی از انواع سالادهای خوشمزه ارمنی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. …
طرز تهیه شامی مرغ خوشمزه و فوری به روش اصیل رشتی
طرز تهیه شامی مرغ
شامی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و حاضری ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت شامی مرغ
مرحله اول
برای تهیه شامی مرغ ابتدا سیب زمینی را به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود، سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و آنرا با رنده ریز رنده کرده و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از اینکه با فشار دست آبش را گرفتیم به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. حالا گوشت مرغ را چرخ می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله تخم مرغ ها را داخل یک کاسه کوچک می شکنیم، سپس با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند، سپس تخم مرغ ها را به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را با دست خوب ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند. اگر چسبندگی مایه شامی کم بود ۱ تخم مرغ دیگر اضافه می کنیم. حالا در یک تابه مناسب کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله پنجم
مقداری از مایه شامی را با دست شکل می دهیم و وسط انرا با انگشت سوراخ می کنیم و داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت شامی ها سرخ شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
مرحله ششم
پس از سرخ کردن شامی ها، انها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس شامی ها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه خیارشور، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده سرو می کنیم.
- منبع :
- img from khanome_khonam