طرز تهیه ارده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی اردکان

طرز تهیه ارده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی اردکان

طرز تهیه ارده ارده یکی از انواع خوراکی های بین المللی است که در میان ایرانیان و کشورهای عربی از محبوبیت بالایی برخوردار است. ارده علاوه بر اینکه می توانید به عنوان …

طرز تهیه نودل سبزیجات ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه نودل سبزیجات ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه نودل سبزیجات نودل سبزیجات یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در زمان کوتاه با مواد مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه سالاد تک نفره خوشمزه و مخصوص به روش روسیه ای

طرز تهیه سالاد تک نفره خوشمزه و مخصوص به روش روسیه ای

طرز تهیه سالاد تک نفره سالاد تک نفره یکی از انواع سالادهای خوشمزه روسیه ای است که برای مهمانی ها بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه حلوا نوتلا

طرز تهیه حلوا نوتلا , دستور پخت حلوا نوتلا بوتیکی

حلوا نوتلا یکی از انواع حلواهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا نوتلا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوا نوتلا
آرد سبوس دار۱ پیمانه
پودر قند۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
نوتلا۱ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای تلخ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه حلوا نوتلا

مرحله اول

برای تهیه حلوا نوتلا خوشمزه در ابتدای کار ‏آرد سبوس دار را درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شده و کمی تغییر رنگ پیدا کند.

مرحله دوم

در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک کرده و مجددا به تابه باز می گردانیم. حالا روغن مایع را به همراه کره به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کمی آرد سرخ شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا پودر قند را به همراه پودر دارچین درون تابه الک کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر سفتی حاصل شود. در ادامه نوتلا را به همراه شکلات تخته ای روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شوند.

مرحله چهارم

در ادامه شکلات ذوب شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا حلوا یکدست و یکنواخت شود. حالا حلوا نوتلا را درون قالب های سیلیکونی ریخته و با دست فشار می دهیم تا حلوا شکل قالب را بگیرد.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین حلوا از بین برود. در این مرحله قالب را به مدت ۱ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا حلوا نوتلا کاملا سفت شود.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان قالب را از فریزر خارج می کنیم، سپس حلوا را به آرامی از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در نهایت حلوا نوتلا را با مقداری خلال پسته تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 آبان 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.