طرز تهیه حلوا ایرمیک کاکائویی خوشمزه به روش ترکیه ای
طرز تهیه حلوا ایرمیک کاکائویی حلوا ایرمیک کاکائویی نوعی حلوای خوشمزه و متفاوت ترکیه ای است که بافتی نرم و لطیف دارد و از آن میتوانید به عنوان یک میان وعده مناسب …
طرز تهیه فینگر فود کباب خوشمزه و ساده برای مهمانی
طرز تهیه فینگر فود کباب فینگر فود کباب یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!
خواص بابونه برای سرماخوردگی بابونه، گیاهی با خصوصیات دارویی و طبعی گرم و خشک، به عنوان یکی از گیاهان موثر در طب سنتی شناخته شده است. این گیاه دارای فواید بیشماری است …
طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی
ساندویچ جگر گوسفندی یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و سالم است که بین مردمان ایران طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوسفندی | ۲۰۰ گرم |
نان تافتون | ۲ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن و نمک | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی
مرحله اول
برای ساندویچ جگر گوسفندی خوشمزه در ابتدای کار جگر گوسفند را به صورت مکعبی یکسان خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آرد را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
حالا جگر را درون الک ریخته و تکان می دهیم تا آرد اضافی ریخته شود، سپس یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می افزاییم. در ادامه جگر را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.
مرحله سوم
در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر آویشن و نمک به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. حالا درون یک تابه جداگانه مقداری روغن و رب گوجه فرنگی اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود.
مرحله چهارم
حالا پیاز را به صورت خلالی و گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه جعفری خرد شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم در ادامه نان تافتون را روی سطح کار می گذاریم.
مرحله پنجم
حالا مقداری از رب گوجه فرنگی سرخ شده روی نان ریخته و با قاشق کاملا پخش می کنیم، سپس جگرهای سرخ شده را روی نان می چینیم و مقداری از مخلوط پیاز و جعفری روی جگرها می ریزیم و نان را لقمه می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه از روغن رب گوجه فرنگی روی نان رومال می کنیم، سپس درون توری کباب می گذاریم و روی حرارت گاز گریل می کنیم. در نهایت ساندویچ جگر را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و به همراه نوشابه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- hiva_food_gallery