طرز تهیه پاستا کدو سبز ساده و خوشمزه با گوشت قلقلی

طرز تهیه پاستا کدو سبز ساده و خوشمزه با گوشت قلقلی

طرز تهیه پاستا کدو سبز پاستا کدو سبز یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی مجلسی و خوشمزه در قابلمه

طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی مجلسی و خوشمزه در قابلمه

طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی مرغ شکم پر مازندرانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار استان مازندران است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ شکم …

طرز تهیه والک پلو خوشمزه با مرغ زعفرانی به روش تهرانی

طرز تهیه والک پلو خوشمزه با مرغ زعفرانی به روش تهرانی

طرز تهیه والک پلو والک پلو یکی از غذاهای اصیل شهرهای تهران و کرمانشاه به حساب می آید. والک یک سبزی کوهی است که بیشتر در ایام بهار در کوهپایه های رشته …

طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی

طرز تهیه ساندویچ جگر بندری طرز تهیه ساندویچ جگر گوساله طرز تهیه دوپیازه جگر گوسفندی

ساندویچ جگر گوسفندی یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و سالم است که بین مردمان ایران طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوسفندی۲۰۰ گرم
نان تافتون۲ عدد
آرد۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
جعفری۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پودر آویشن و نمکبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار کافی

طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی

مرحله اول

برای ساندویچ جگر گوسفندی خوشمزه در ابتدای کار جگر گوسفند را به صورت مکعبی یکسان خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آرد را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا جگر را درون الک ریخته و تکان می دهیم تا آرد اضافی ریخته شود، سپس یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می‌ افزاییم. در ادامه جگر را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.

مرحله سوم

در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر آویشن و نمک به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. حالا درون یک تابه جداگانه مقداری روغن و رب گوجه فرنگی اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود.

مرحله چهارم

حالا پیاز را به صورت خلالی و گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه جعفری خرد شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم در ادامه نان تافتون را روی سطح کار می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا مقداری از رب گوجه فرنگی سرخ شده روی نان ریخته و با قاشق کاملا پخش می کنیم، سپس جگرهای سرخ شده را روی نان می چینیم و مقداری از مخلوط پیاز و جعفری روی جگرها می ریزیم و نان را لقمه می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه از روغن رب گوجه فرنگی روی نان رومال می کنیم، سپس درون توری کباب می گذاریم و روی حرارت گاز گریل می کنیم. در نهایت ساندویچ جگر را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و به همراه نوشابه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.