طرز تهیه کیک بدون گلوتن خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه کیک بدون گلوتن
کیک بدون گلوتن یکی از انواع کیک های خوشمزه و متفاوت است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بدون گلوتن در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک بدون گلوتن | |
آرد جو دوسر | ۲ فنجان |
آرد بادام | ۱ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
چوب شور | ½ فنجان |
خامه | ۱۰۰ گرم |
کره گیاهی | ⅓ فنجان |
شکر نارگیل | ¾ فنجان |
وانیل | ۲ قاشق چایخوری |
سس سیب شیرین نشده | ¼ فنجان |
شکلات چیپسی | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک بدون گلوتن
مرحله اول
برای تهیه کیک بدون گلوتن خوشمزه در ابتدای کار کره گیاهی را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا نرم شود، سپس فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله دوم
حالا خامه را به همراه کره به دمای محیط رسیده و شکر نارگیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود، سپس وانیل و سس سیب را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه آرد جو دوسر را به همراه آرد بادام، بیکینگ پودر و نمک به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم و زمانی که خمیر در حال جمع شدن بود، چوب شور خرد شده را به همراه شکلات چیپسی به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را درون آن می گذاریم. در ادامه روی خمیر را با دست به خوبی فشار می دهیم، سپس روی آنرا با شکلات چیپسی و چوب شور تزیین می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه قالب را درون فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.naznin