مطالب پر بازدید
درمان گزگز دست و پا: راهکارهای نوین و طب سنتی

درمان گزگز دست و پا: راهکارهای نوین و طب سنتی

درمان گزگز دست و پا بسیاری از ما تجربه حس گزگز در اندام‌های خود را داریم، پدیده‌ای که بیشتر اوقات به دلیل قرار گرفتن در وضعیت‌های نامناسب بدنی اتفاق می‌افتد و معمولاً …

طرز تهیه کتلت ماش خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه کتلت ماش خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه کتلت ماش کتلت ماش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این کتلت خوشمزه هم مانند کتلت گیاهی بدون استفاده از …

طرز تهیه همبرگر تخم مرغ، یک صبحانه خوشمزه و لاکچری

طرز تهیه همبرگر تخم مرغ، یک صبحانه خوشمزه و لاکچری

طرز تهیه همبرگر تخم مرغ همبرگر یکی از ساندویچ هایی است که طرفداران زیادی دارد. همبرگر تخم مرغ از تخم مرغ و کالباس یا ژامبون، پنیر و سبزیحات تهیه شده است که …

طرز تهیه دوپیازه خساک خوشمزه به روش سنتی بوشهر

طرز تهیه دوپیازه خساک

طرز تهیه دوپیازه خساک , دستور پخت دوپیازه خساک

دوپیازه خساک یکی از انواع غذاهای پرطرفدار شهرهای جنوب کشورمان است که اصالت آن به شهر بوشهر تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دوپیازه خساک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله خساک۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
سیر۱ بوته
زنجبیل تازه۱ تکه
گوجه فرنگی۱ عدد
فلفل سبز و قرمز۴ عدد
شنبلیله خشک۱ قاشق مرباخوری
نمک، تخم گشنیز و دانه فلفل سیاهبه مقدار کافی
ادویه ۴ قلم، زردچوبه و ادویه کاریبه مقدار کافی

طرز تهیه دوپیازه خساک

مرحله اول

برای تهیه دوپیازه خساک به روش بوشهری در ابتدای کار گوشت سفید ماهی خساک را جدا کرده و درون یک قابلمه مناسب می گذاریم، سپس ۱ عدد پیاز را به ۴ قسمت تقسیم کرده و به قابلمه می افزاییم.

مرحله دوم

حالا مقداری آب لیمو ترش تازه به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت خساک به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد و نرم شود. پس از گذشت این زمان گوشت خساک را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه اجازه گوشت خساک کاملا خنک شود، سپس به اندازه های دلخواه خرد می کنیم. حالا پیاز باقی مانده را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک قابلمه حاوی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و کمی طلایی شود، سپس سیر را به همراه فلفل قرمز، فلفل سبز و زنجبیل به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم. در ادامه مقداری نمک، زردچوبه، ادویه ۴ قلم و کاری به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

پس از کمی تفت دادن گوشت خساک را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند. در این فاصله گوجه فرنگی را به صورت نگینی درشت خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا تخم گشنیز را به همراه دانه فلفل سیاه و شنبلیله خشک به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن اجازه می دهیم با شعله ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 آبان 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.