طرز تهیه کیک هویج و پسته خوشمزه و مخصوص با گلیز انار

طرز تهیه کیک هویج و پسته خوشمزه و مخصوص با گلیز انار

طرز تهیه کیک هویج و پسته کیک های عصرانه اصولا روش تهیه ساده ای دارند و چندان وقت گیر نیستند. از بین کیک های عصرانه کیک هویج است که اصولا هر طبع …

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی ترافل شکلات سوئیسی یکی از انواع شکلات های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه پنکیک چورو خوشمزه و ساده مناسب برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک چورو خوشمزه و ساده مناسب برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک چورو پنکیک چورو یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و پرطرفدار اسپانیایی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه بسبوسه شیر خشک

طرز تهیه بسبوسه شیر خشک , دستور پخت بسبوسه شیر خشک

بسبوسه شیر خشک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مخصوص عربی است که با آرد سمولینا درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بسبوسه شیر خشک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بسبوسه شیر خشک
شیر خشک۱ پیمانه
آرد سمولینا۱ پیمانه
شکر½ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
آب½ پیمانه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
شیر عسلی⅓ قوطی

طرز تهیه بسبوسه شیر خشک

مرحله اول

برای تهیه بسبوسه شیر خشک خوشمزه در ابتدای کار شیر خشک را درون یک تابه مناسب الک می کنیم و تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار داده، سپس تفت می دهیم تا رنگ شیر خشک قهوه ای روشن شود.

مرحله دوم

توجه داشته باشید حرارت همواره بسیار ملایم باشد به دلیل آنکه شیر خشک سریع می سوزد. زمانی که شیر خشک به رنگ دلخواه مان رسید، آنرا به همراه آرد سمولینا، شکر و بیکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا با همزن دستی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس روغن مایع را به همراه خامه صبحانه به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آب را به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید این نوع مایه کیک نیاز به هم زدن زیاد ندارد، در حد مخلوط شدن مواد کفایت می کند. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. حالا درون قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

لازم به ذکر است بدانید این نوع مایه به دلیل موجود دانه های درشت سمولینا بافت سفت تری دارد. حالا مایه را درون قالب ریخته و آنرا طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بسبوسه شیر خشک به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان گریل را روشن کرده تا روی شیرینی طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت ۲ دقیقه قالب را از فر خارج کرده، سپس روی بسبوسه را با سیخ چوبی چندین سوراخ های ریز ایجاد می کنیم.

مرحله هفتم

حالا شیر عسلی را به صورت پخش روی شیرینی داغ ریخته و به دلخواه با پودر پسته تزیین می کنیم. در نهایت شیرینی بسبوسه را با چاقو به ابعاد دلخواه برش زده و به همراه چای تازه در سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 آبان 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.