مطالب پر بازدید
طرز تهیه کیک کوئیک میکس خوشمزه با بافت نرم و لطیف

طرز تهیه کیک کوئیک میکس خوشمزه با بافت نرم و لطیف

طرز تهیه کیک کوئیک میکس کیک کوئیک میکس یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده بین المللی است که بافت بسیار نرمی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

مدل دستبند طلا شیک و مجلسی با طرح های جدید و خاص

مدل دستبند طلا شیک و مجلسی با طرح های جدید و خاص

مدل دستبند طلا در دنیای جواهرات، دستبندهای طلا نه تنها به عنوان یک وسیله زینتی محسوب می‌شوند، بلکه بیانگر سبک، شخصیت و حتی وضعیت اجتماعی فرد نیز هستند. در ادامه چند عکس …

طرز تهیه نان چالای کشمش و دارچین مناسب برای عصرانه

طرز تهیه نان چالای کشمش و دارچین مناسب برای عصرانه

طرز تهیه نان چالای کشمش و دارچین نان چالای کشمش و دارچین یکی از انواع نان های عصرانه است که معمولا به همراه نوشیدنی های داغ مثل چای یا قهوه سرو می …

طرز تهیه بسبوسه شیر خشک خوشمزه به روش عربی

طرز تهیه بسبوسه شیر خشک

طرز تهیه بسبوسه شیر خشک , دستور پخت بسبوسه شیر خشک

بسبوسه شیر خشک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مخصوص عربی است که با آرد سمولینا درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بسبوسه شیر خشک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بسبوسه شیر خشک
شیر خشک۱ پیمانه
آرد سمولینا۱ پیمانه
شکر½ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
آب½ پیمانه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
شیر عسلی⅓ قوطی

طرز تهیه بسبوسه شیر خشک

مرحله اول

برای تهیه بسبوسه شیر خشک خوشمزه در ابتدای کار شیر خشک را درون یک تابه مناسب الک می کنیم و تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار داده، سپس تفت می دهیم تا رنگ شیر خشک قهوه ای روشن شود.

مرحله دوم

توجه داشته باشید حرارت همواره بسیار ملایم باشد به دلیل آنکه شیر خشک سریع می سوزد. زمانی که شیر خشک به رنگ دلخواه مان رسید، آنرا به همراه آرد سمولینا، شکر و بیکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا با همزن دستی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس روغن مایع را به همراه خامه صبحانه به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آب را به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید این نوع مایه کیک نیاز به هم زدن زیاد ندارد، در حد مخلوط شدن مواد کفایت می کند. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. حالا درون قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

لازم به ذکر است بدانید این نوع مایه به دلیل موجود دانه های درشت سمولینا بافت سفت تری دارد. حالا مایه را درون قالب ریخته و آنرا طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بسبوسه شیر خشک به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان گریل را روشن کرده تا روی شیرینی طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت ۲ دقیقه قالب را از فر خارج کرده، سپس روی بسبوسه را با سیخ چوبی چندین سوراخ های ریز ایجاد می کنیم.

مرحله هفتم

حالا شیر عسلی را به صورت پخش روی شیرینی داغ ریخته و به دلخواه با پودر پسته تزیین می کنیم. در نهایت شیرینی بسبوسه را با چاقو به ابعاد دلخواه برش زده و به همراه چای تازه در سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 آبان 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.