مطالب پر بازدید
خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی گیاه لوتوس که با نام علمی Nelumbo Nucifera شناخته می‌شود، یک گیاه آبزی بسیار زیبا و معطر است که بومی مناطق آسیای جنوب شرقی محسوب می‌شود. این گیاه که …

طرز تهیه پلو مرغ بهشهری خوشمزه و مجلسی با رب انار

طرز تهیه پلو مرغ بهشهری خوشمزه و مجلسی با رب انار

طرز تهیه پلو مرغ بهشهری پلو مرغ بهشیری یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به بهشهر می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی بهشهری در ادامه با …

طرز تهیه کوکو قارچ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو قارچ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو قارچ کوکوی قارچ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی نوین در ادامه با وبسایت …

طرز تهیه سالاد انار و زیتون خوشمزه و شیک به روش مجلسی

طرز تهیه سالاد انار و زیتون

طرز تهیه سالاد انار و زیتون , دستور پخت سالاد انار و زیتون

سالاد انار و زیتون یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد انار و زیتون در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
انار۴ پیمانه
زیتون۲ پیمانه
پیاز قرمز½ پیمانه
گردو۱ پیمانه
گشنیز تازه½ پیمانه
مواد لازم برای سس
آب لیمو ترش تازهبه مقدار کافی
روغن زیتونبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد انار و زیتون

مرحله اول

برای تهیه سالاد انار و زیتون خوشمزه در ابتدای کار گشنیز را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس انار را دان کرده و به همراه گشنیز خرد شده درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. حالا پیاز و گردو را به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه زیتون را به صورت حلقه ای خرد کرده و به همراه پیاز قرمز و گردو درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سس را به خوبی مخلوط کرده و به صورت پخش روی مواد سالاد می ریزیم، سپس سالاد را با قاشق به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و سس به خورد آنها برود. حالا ظرف را درون یخچال می گذاریم.

مرحله چهارم

در ادامه اجازه می دهیم سالاد انار و زیتون به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند تا مزه ها با هم ادغام و ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کرده و سالاد را سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.