لیست کامل آموزش غذاهای ماه رمضان برای افطاری و سحری

لیست کامل آموزش غذاهای ماه رمضان برای افطاری و سحری

غذاهای ماه رمضان در این مطلب قصد داریم انواع غذاهای ایرانی و بین المللی که برای وعده های سحری و افطاری مناسب هستند را برای شما بازدیدکنندگان گرامی جمع آوری کنیم، برای …

طرز تهیه سالاد انار و زیتون

طرز تهیه سالاد انار و زیتون , دستور پخت سالاد انار و زیتون

سالاد انار و زیتون یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد انار و زیتون در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
انار۴ پیمانه
زیتون۲ پیمانه
پیاز قرمز½ پیمانه
گردو۱ پیمانه
گشنیز تازه½ پیمانه
مواد لازم برای سس
آب لیمو ترش تازهبه مقدار کافی
روغن زیتونبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد انار و زیتون

مرحله اول

برای تهیه سالاد انار و زیتون خوشمزه در ابتدای کار گشنیز را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس انار را دان کرده و به همراه گشنیز خرد شده درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. حالا پیاز و گردو را به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه زیتون را به صورت حلقه ای خرد کرده و به همراه پیاز قرمز و گردو درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سس را به خوبی مخلوط کرده و به صورت پخش روی مواد سالاد می ریزیم، سپس سالاد را با قاشق به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و سس به خورد آنها برود. حالا ظرف را درون یخچال می گذاریم.

مرحله چهارم

در ادامه اجازه می دهیم سالاد انار و زیتون به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند تا مزه ها با هم ادغام و ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کرده و سالاد را سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.