طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی کباب تابه ای زعفرانی یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه دستوری …

طرز تهیه کباب برگ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کباب برگ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کباب برگ کباب برگ یکی از انواع کباب های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه تارت تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه تارت تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه تارت تن ماهی تارت تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه نوین بین المللی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به انواع پیتزاها دارد. اگر علاقمند به تهیه غذاهای …

طرز تهیه پاستا پنه بیف آلفردو 

طرز تهیه پاستا پنه بیف آلفردو , دستور پخت پاستا پنه بیف آلفردو

پاستا پنه بیف آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه بیف آلفردو  در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت راسته یا فیله گوساله۲۵۰ گرم
قارچ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد کوچک
سیر۲ حبه
خامه۲۰۰ گرم
پاستا۴۰۰ گرم
پنیر پارمزانبه مقدار کافی
شیربه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه پاستا پنه بیف آلفردو

مرحله اول

برای طرز تهیه پاستا پنه بیف آلفردو خوشمزه در ابتدای کار گوشت راسته گوساله را به صورت نواری نازک برش می زنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به صورت پخش روی آن می پاشیم و به خوبی ماساژ می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم، سپس گوشت های خرد شده را به تابه اضافه کرده و با حرارت بالا به مدت ۴ الی ۵ دقیقه تفت می دهیم تا گوشت بپزد.

مرحله سوم

توجه داشته باشید زمان پخت گوشت بیش از زمان معین شده نباشد در غیر این صورت گوشت سفت می شود. حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد.

مرحله چهارم

در ادامه قارچ را می شوییم و به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه می افزاییم و کمی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس قارچ را به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا قارچ را تفت می دهیم تا سرخ و نرم شود، سپس سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به تابه می افزاییم و زمانی که عطر سیر آزاد شد، خامه صبحانه را به همراه مقداری شیر به تابه می افزاییم.

مرحله ششم

در ادامه گوشت های سرخ شده را به تابه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. توجه داشته باشید درون سس قارچ برای غلظت بیشتر آن به هیچ عنوان از آرد استفاده نکنید.

مرحله هفتم

زمانی که آب درون قابلمه جوش آمد، پاستا را به همراه مقداری نمک به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم پاستا درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. پس از اینکه پاستا کاملا پخته شد آنرا آبکشی می کنیم.

مرحله هشتم

حالا پاستا را به تابه حاوی سس قارچ اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در نهایت پاستا پنه را درون ظرف مورد نظر ریخته و مقداری پنیر پارمزان به همراه جعفری روی آن می ریزیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 شهریور 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.