طرز تهیه املت مرغ خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای

طرز تهیه املت مرغ خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای

طرز تهیه املت مرغ املت مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه بورک گوشت بورک گوشت یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور ترکیه است که شباهت زیادی به سمبوسه ایرانی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه لازانیا بادمجان خوشمزه و ساده با سس مخصوص

طرز تهیه لازانیا بادمجان خوشمزه و ساده با سس مخصوص

طرز تهیه لازانیا بادمجان لازانیا بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در تهیه آن از گوشت استفاده نمی شود و برای گیاهخوران گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده …

طرز تهیه پاستا پنه آلا

طرز تهیه پاستا پنه آلا , دستور پخت پاستا پنه آلا

پاستا پنه آلا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایتالیایی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا پنه۱ بسته
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
ماءالشعیر½ لیوان
آب جوش½ لیوان
سیر۳ حبه
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
پنیر پیتزابه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و پودر آویشنبه مقدار کافی

طرز تهیه پاستا پنه آلا

مرحله اول

برای تهیه پاستا پنه آلا خوشمزه در ابتدای کار سیر را به همراه پیاز با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا کره را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه سیر و پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز طلایی شده و عطر سیر آزاد شود. حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر آویشن به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. در ادامه آب جوش را به همراه ماءالشعیر به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پاستا را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم پاستا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه پخته شده و آب درون قابلمه تبخیر شود. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله پنجم

در ادامه خامه را به قابلمه اضافه کرده و پاستا را به خوبی مخلوط می کنیم تا خامه با مواد ترکیب شود. حالا پنیر پیتزا را به قابلمه اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم تا پیتزا با حرارت پاستا آب شود. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.