طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج کوفته سیب زمینی و هویج از غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه هواری میگو خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری

طرز تهیه هواری میگو خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری

طرز تهیه هواری میگو هواری میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به جنوب کشورمان می باشد. این غذای خوشمزه در استان های جنوبی مانند بوشهر و …

طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری خوشمزه و مخصوص به روش برزیلی

طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری خوشمزه و مخصوص به روش برزیلی

طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری کوکو مرغ پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور برزیل می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه ماکارونی با سس خامه

طرز تهیه ماکارونی با سس خامه , دستور پخت ماکارونی با سس خامه

ماکارونی با سس خامه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی با سس خامه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی۱ بسته
سیر۲ حبه
قارچ۳۰۰ گرم
سینه مرغ۲۰۰ گرم
آرد۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب۲۰۰ میلی لیتر
کرهبه مقدار کافی
جعفریبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه ماکارونی با سس خامه

مرحله اول

برای تهیه ماکارونی با سس خامه خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت نواری خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مقداری کره به تابه اضافه می کنیم تا ذوب شود.

مرحله دوم

در ادامه سینه های مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا سینه های مرغ سرخ شوند، سپس از تابه خارج کرده و قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم.

مرحله سوم

حالا قارچ را به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن سیر رنده شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و تکه های مرغ سرخ شده به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله چهارم

در ادامه آرد را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. حالا یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده، سپس مقداری نمک به آن می افزاییم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

زمانی که آب درون قابلمه جوش آمد، ماکارونی را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم ماکارونی به مدت ۸ دقیقه درون آب بجوشد تا نرم شود. در ادامه شیر را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا گلوله های آرد باز شوند.

مرحله ششم

پس از گذشت ۸ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس ماکارونی را آبکشی می کنیم. توجه داشته باشید آب ماکارونی را دور نریزید، برای سس به آن نیاز داریم. حالا چند ملاقه از آب ماکارونی به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم سس به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بجوشد تا به غلظت برسد. پس از گذشت این زمان خامه را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه درون سس حل شود، سپس جعفری را می شوییم.

مرحله هشتم

در این مرحله جعفری را به صورت ریز خرد کرد، سپس ماکارونی آبکش شده را به تابه حاوی سس اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا جعفری را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم عطر جعفری آزاد شود.

مرحله نهم

در ادامه تابه را از روی حرارت برداشته، سپس ماکارونی را درون ظرف مورد نظر می ریزیم. در نهایت ماکارونی را به دلخواه با جعفری خرد شده و زیتون تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانید از کلم بروکلی به جای سینه مرغ استفاده کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.