طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه چیپس ذرت یا ترتیلا خانگی خوشمزه با آرد ذرت

طرز تهیه چیپس ذرت یا ترتیلا خانگی خوشمزه با آرد ذرت

طرز تهیه چیپس ذرت چیپس ذرت یکی از میان وعده های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در …

طرز تهیه اشترودل پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه اشترودل پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه اشترودل پیتزایی اشترودل یک غذای ساندویچی است که در فر با خمیر پخته می شود و سرو می شود. مواد میانی اشترودل می تواند گوشت و مرغ پخته و سرخ …

طرز تهیه ماکارونی با سوسیس

طرز تهیه ماکارونی با سوسیس , دستور پخت ماکارونی با سوسیس

امروز با یک نوع ماکارونی متفاوت که به ماکارونی مجردی هم معروف هست در خدمت شما عزیزان هستیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی با سوسیس در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی۱ بسته ۵۰۰ گرمی
سوسیس آلمانی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
قارچ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ماکارونی با سوسیس

مرحله اول

برای تهیه ماکارونی با سوسیس خوشمزه در ابتدای کار سوسیس ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه سوسیس خرد شده را به تابه می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله سوسیس ها را کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای یا نگینی خرد کرده و به تابه می افزاییم. در ادامه قارچ ها را نیز چند دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند.

مرحله سوم

حالا مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به تابه اضافه کرده و به تفت دادن مواد ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.

مرحله چهارم

در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه ۱ قاشق نمک و ۱ قاشق روغن به آب اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس ماکارونی را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که چون ماکارونی را در این روش دم نمی کنیم، باید کمی بیشتر درون آب جوش بماند تا کاملا نرم شود. پس از اینکه ماکارونی نرم شد، ۱ ملاقه از آب ماکارونی را به تابه حاوی سوسیس و قارچ اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا آب ماکارونی را با دیگر مواد ترکیب کرده، سپس ماکارونی را آبکش کرده و به تابه اضافه می کنیم. در نهایت مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.