طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی خوشمزه با سس رستورانی

طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی خوشمزه با سس رستورانی

طرز تهیه دنده کباب دنده کباب یکی از انواع کباب های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه پاستا پنه بیف آلفردو خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاستا پنه بیف آلفردو خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاستا پنه بیف آلفردو  پاستا پنه بیف آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه املت هندی خوشمزه و مخصوص با قارچ و گرام ماسالا

طرز تهیه املت هندی خوشمزه و مخصوص با قارچ و گرام ماسالا

طرز تهیه املت هندی املت هندی یکی از انواع املت های خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید غذاهای هندی تند و …

طرز تهیه آغوز تره

طرز تهیه آغوز تره , دستور پخت آغوز تره

آغوز تره یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن به شهر شهسوار تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آغوز تره در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۵ عدد
کدو سبز۳ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
پودر گردو۶ قاشق غذاخوری
حریره سیر۱ قاشق چایخوری
آب۱ فنجان
کره حبوانیبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه آغوز تره

مرحله اول

برای تهیه آغوز تره خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها و کدوها را شسته و پوست شان را جدا می کنیم. در ادامه بادمجان ها و کدوها را به صورت ورقه ای خرد کرده، سپس تخمه های بادمجان ها را جدا می کنیم و درون یک قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا یک سوم قابلمه را پر از آب کرده و آنرا روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بادمجان و کدو کاملا پخته شوند. در ادامه پیاز را به صورت ریز رنده کرده و به همراه پودر گردو و حریره سیر درون یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و آب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آب را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روی حرارت بماند تا کمی آب درون تابه تبخیر شده و غلیظ شود.

مرحله چهارم

زمانی که کدو و بادمجان کاملا پخته و نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آنها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه بادمجان و کدو را درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی له می کنیم.

مرحله پنجم

زمانی که مخلوط گردو غلیظ شد، پوره بادمجان و کدو را به تابه اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا آب اضافی درون تابه کشیده شود. زمانی که آب اضافی درون تابه تبخیر شد، مقداری کره حیوانی به تابه می افزاییم.

مرحله ششم

حالا آغوز تره را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس نمک و فلفل آنرا اندازه می کنیم. در ادامه تابه را از روی حرارت برداشته و آغوز تره را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نیمرو یا ماهی شور سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.