طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیر و لیمو به روش رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیر و لیمو به روش رستورانی

سیب زمینی تنوری با سیر و لیمو سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که طرفداران زیادی دارد. از دیر باز سیب زمینی ذغالی و کباب شده همیشه مورد توجه بوده است. …

طرز تهیه گراتن اسفناج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه گراتن اسفناج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه گراتن اسفناج اگر شما نیز مدتیاست قصد کاهش وزن دارید و یا به سلامتی خود اهمیت زیادی میدهید، امروز برایتان پیشنهادی ویژه داریم. گراتن اسفناج غذایی فوق العاده خوشمزه با …

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و حرفه ای رستورانی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و حرفه ای رستورانی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی سوپ پیاز فرانسوی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه تره اسفناج

طرز تهیه تره اسفناج طرز تهیه تره اسفناج اردبیل طرز تهیه اسفناج با لپه و برنج طرز تهیه تره ترکی

تره اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستور پخت های مختلف و ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تره اسفناج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
اسفناج۵۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
سیر۱ عدد متوسط
نارنج۲ عدد
برنج نیم دانه½ پیمانه
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه تره اسفناج

مرحله اول

برای تهیه تره اسفناج خوشمزه در ابتدای کار اسفناج را شسته و درون آبکش می ریزیم، سپس به صورت درشت خرد می کنیم. حالا برنج نیم دانه را شسته و به همراه اسفناج خرد شده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه یک و نیم لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا اسفناج و برنج کاملا پخته شوند. در بین پخت اسفناج و برنج را چندین مرتبه هم می زنیم تا ته نگیرند و زمانی که برنج پخت، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

حالا برنج را با گوشت کوب می کوبیم، سپس سیر را به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن افزوده، سپس سیر را به همراه مقداری زردچوبه به تابه می افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیر را کمی تفت می دهیم تا طلایی شود و بلافاصله تخم مرغ ها را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا تخم مرغ ها کمی سفت شوند و تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس قابلمه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا آب نارنج را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پس از گذشت ۵ دقیقه مخلوط سیر و تخم مرغ را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ششم

زمانی که روی خورش دَلمه بست، کره را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس تره اسفناج را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.