مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک ماش خوشمزه و مخصوص با سیب زمینی

طرز تهیه خوراک ماش خوشمزه و مخصوص با سیب زمینی

طرز تهیه خوراک ماش خوراک مشا یکی از انواع خوراک های سالم و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. ماش یکی از حبوبات بسیار مفید …

طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد ماکارونی سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد. البته از این سالاد مانند سالاد …

خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کم‌خونی!

خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کم‌خونی!

خواص کاپاریس در دنیای ادویه‌جات و گیاهان دارویی، کاپاریس یا همان کبر، یک افزودنی لذیذ در غذاهای مدیترانه‌ای به شمار می‌آید. این گیاه نه تنها به دلیل طعم منحصر به فردش در …

طرز تهیه تره اسفناج خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه تره اسفناج

طرز تهیه تره اسفناج طرز تهیه تره اسفناج اردبیل طرز تهیه اسفناج با لپه و برنج طرز تهیه تره ترکی

تره اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستور پخت های مختلف و ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تره اسفناج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
اسفناج۵۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
سیر۱ عدد متوسط
نارنج۲ عدد
برنج نیم دانه½ پیمانه
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه تره اسفناج

مرحله اول

برای تهیه تره اسفناج خوشمزه در ابتدای کار اسفناج را شسته و درون آبکش می ریزیم، سپس به صورت درشت خرد می کنیم. حالا برنج نیم دانه را شسته و به همراه اسفناج خرد شده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه یک و نیم لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا اسفناج و برنج کاملا پخته شوند. در بین پخت اسفناج و برنج را چندین مرتبه هم می زنیم تا ته نگیرند و زمانی که برنج پخت، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

حالا برنج را با گوشت کوب می کوبیم، سپس سیر را به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن افزوده، سپس سیر را به همراه مقداری زردچوبه به تابه می افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیر را کمی تفت می دهیم تا طلایی شود و بلافاصله تخم مرغ ها را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا تخم مرغ ها کمی سفت شوند و تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس قابلمه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا آب نارنج را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پس از گذشت ۵ دقیقه مخلوط سیر و تخم مرغ را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ششم

زمانی که روی خورش دَلمه بست، کره را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس تره اسفناج را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.