مطالب پر بازدید امروز
پیراهن مانتویی نخی گل گلی

پیراهن مانتویی نخی گل گلی شیک و جذاب؛ با این مدل ها همه شما رو تحسین می کنند!

پیراهن مانتویی نخی گل گلی پیراهن مانتویی نخی گل گلی انتخاب خیلی خوبی برای دختران و بانوان ایرانیه که دنبال لباسی راحت و شیک برای دورهمی‌های دوستانه می‌گردن. این لباس‌ها به خاطر …

مدل لباس خواب کره ای زنانه

مدل لباس خواب کره ای زنانه شیک و جذاب؛ با این مدل ها تو خونه مثل مانکن ها بگردید!

مدل لباس خواب کره ای زنانه مدل لباس خواب کره‌ای زنانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی محبوبیت خاصی پیدا کرده. بیشتر این مدل‌ها شامل بلوز شلوار نخی هستند که هم …

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار این روزها توی ایران خیلی محبوب شده. دختران و بانوان ایرانی به این سبک از لباس علاقه زیادی نشون میدن، مخصوصاً برای …

طرز تهیه تره اسفناج خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه تره اسفناج

طرز تهیه تره اسفناج طرز تهیه تره اسفناج اردبیل طرز تهیه اسفناج با لپه و برنج طرز تهیه تره ترکی

تره اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستور پخت های مختلف و ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تره اسفناج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
اسفناج۵۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
سیر۱ عدد متوسط
نارنج۲ عدد
برنج نیم دانه½ پیمانه
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه تره اسفناج

مرحله اول

برای تهیه تره اسفناج خوشمزه در ابتدای کار اسفناج را شسته و درون آبکش می ریزیم، سپس به صورت درشت خرد می کنیم. حالا برنج نیم دانه را شسته و به همراه اسفناج خرد شده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه یک و نیم لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا اسفناج و برنج کاملا پخته شوند. در بین پخت اسفناج و برنج را چندین مرتبه هم می زنیم تا ته نگیرند و زمانی که برنج پخت، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

حالا برنج را با گوشت کوب می کوبیم، سپس سیر را به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن افزوده، سپس سیر را به همراه مقداری زردچوبه به تابه می افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیر را کمی تفت می دهیم تا طلایی شود و بلافاصله تخم مرغ ها را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا تخم مرغ ها کمی سفت شوند و تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس قابلمه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا آب نارنج را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پس از گذشت ۵ دقیقه مخلوط سیر و تخم مرغ را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ششم

زمانی که روی خورش دَلمه بست، کره را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس تره اسفناج را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 23 مرداد 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.