طرز تهیه گل کلم سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه گل کلم سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه گل کلم سوخاری گل کلم سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه فست فودی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی و بسیار خوشمزه در فر

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی و بسیار خوشمزه در فر

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی کشک بادمجان رژیمی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه حلوای عراقی ساده و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه حلوای عراقی ساده و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه حلوای عراقی حلوای عراقی یکی از انواع حلواهای سنتی کشور عراق است که معمولا به صورت نذری پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه پاستا با شیر

طرز تهیه پاستا با شیر و خامه و مرغ طرز تهیه پاستا با شیر بدون فر طرز تهیه پاستا با شیر بدون پنیر طرز تهیه پاستا با شیر و خامه و قارچ طرز تهیه پاستا با شیر بدون مرغ طرز تهیه پاستا با شیر و پنیر پیتزا بدون فر

پاستا با شیر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا با شیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پاستا پنه یا پاستا فرمی½ بسته
پیاز۱ عدد
سیر۴ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
شیر⅔ پیمانه
پنیر پیتزا۱ لیوان
روغن مایعبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر آویشن و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه پاستا با شیر

مرحله اول

برای تهیه پاستا با شیر خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم.

مرحله دوم

حالا مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود. در ادامه سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله سوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه و آویشن را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شده، سپس رنگ باز کند. حالا شیر را به همراه پنیر پیتزا به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا پنیر پیتزا کمی ذوب شود.

مرحله چهارم

زمانی که پنیر پیتزا ذوب شد، خامه را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس درب تابه را بسته و اجازه می دهیم سس پاستا جا بیفتد. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در ادامه مقداری روغن مایع و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و زمانی که آب جوش آمد پاستا را به قابلمه می افزاییم. حالا اجازه می دهیم پاستا درون آب جوش بماند تا کاملا نرم شود، سپس پاستا را با یک کفگیر مناسب از آب جدا می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه پاستا را به تایه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس برای طعم دهی بهتر مقداری از آب پاستا درون تابه می افزاییم. حالا اجازه می دهیم پاستا به مدت ۱۵ دقیقه درون سس بجوشد تا کاملا پخته و مزه ها ترکیب شوند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت برداشته، سپس پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه مقداری جعفری خورد شده و پنیر پارمزان به عنوان تزیین روی پاستا ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.