طرز تهیه املت تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه املت تن ماهی املت تن ماهی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه سالاد الویه بازاری خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه سالاد الویه بازاری خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه سالاد الویه بازاری سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی …

طرز تهیه مرغ لیمویی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ لیمویی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ لیمویی مرغ لیمویی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی

کشک بادمجان رژیمی نی نی سایت کشک بادمجان رژیمی دکتر کرمانی

کشک بادمجان رژیمی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۷ عدد
کشک۳ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
آب½ پیمانه
سیر داغ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
نعنا داغبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مغز گردوبه مقدار کافی

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی

مرحله اول

برای تهیه کشک بادمجان رژیمی در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه بادمجان ها را می شوییم و پوست آنها را کاملا جدا کرده، سپس از وسط نصف می کنیم.

مرحله دوم

حالا درون سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس بادمجان ها را درون آن می چینیم. در ادامه روی بادمجان ها را با برس روغن مایع می مالیم و مقداری نمک به صورت پخش روی بادمجان ها می پاشیم.

مرحله سوم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم بادمجان ها کاملا نرم شوند. توجه داشته باشید در هنگام پختن بادمجان ها می بایست حرارت بالا و پایین فر به صورت همزمان روشن باشد.

مرحله چهارم

حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را به همراه مقداری زردچوبه به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود، سپس پیاز داغ را از تابه خارج می کنیم. در ادامه بادمجان های نرم شده را درون تابه ای که پیاز را درون آن سرخ کردیم می چینیم و آب به آن می افزاییم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری از پیاز داغ را برای تزیین جدا کرده و مابقی آنرا به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت زیاد قرار داده و درب آنرا می بندیم، سپس اجازه می دهیم بادمجان ها کاملا پخته و نرم شوند.

مرحله هفتم

زمانی که بادمجان ها کاملا پخته و نرم شدند، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس با گوشت کوب می کوبیم تا بادمجان ها له و پوره شوند. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

در ادامه مجددا تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می دهیم آب درون تابه کاملا تبخیر شود. در حین پخت کشک را به همراه سیر داغ به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله نهم

در ادامه ۱۰ دقیقه آخر پخت مقداری مغز گردو خرد شده به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. پس از گذشت این زمان نمک و فلفل سیاه غذا را اندازه کرده، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله دهم

حالا کشک بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آنرا با پیاز داغ باقی مانده، نعنا داغ، سیر داغ و کشک تزیین می کنیم. در نهایت کشک بادمجان رژیمی را به همراه نان سنگک تازه و پیاز سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 مرداد 1401
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.