طرز تهیه کشک و بادمجان کبابی خوشمزه و رژیمی به روش شمالی

طرز تهیه کشک و بادمجان کبابی

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی مجلسی بادمجون ساده رژیمی شمالی

کشک و بادمجان از دیر باز یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان بوده است. اما از آن جا که بادمجان سرخ کرده خیلی روغن به خود می گیرد، غذای بسیار چربی است. اگر بادمجان ها را کبابی کنیم، مقدار خیلی کمی روغن مصرف می شود از این رو این غذا نسبت به کشک و بادمجان های معمولی سالم تر است. این غذا را می توان درون تارت های آماده ریخت و به صورت فینگر فود برای جشن تولد ها یا مهمانی ها، سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کشک و بادمجان کبابی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۲ کیلو گرم
پیاز۳ عدد متوسط
آب۱ پیمانه سر خالی
کشک۴ قاشق غذا خوری
سیر۴ حبه
پودر نعنای خشک۲ قاشق غذا خوری
گردوی ریز خرد شده۴ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبههر کدام ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه کشک و بادمجان کبابی

مرحله اول

برای تهیه کشک و بادمجان کبابی خوشمزه در ابتدای کار، بادمجان ها را شسته و بعد از این که خشک شد، آن ها را روی منقل یا توری کباب می کنیم. بهتر است که بادمجان های باریک و قلمی برای این کار استفاده شود تا کامل مغز پخت شود.

مرحله دوم

بعد از این که بادمجان ها به طور کامل کبابی شد، بادمجان ها را درون یک سینی می گذاریم و یک پلاستیک روی آن می کشیم تا راحت تر از پوست جدا شود. در ادامه پیاز ها را شسته و پوست می کنیم. سپس خیلی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

بادمجان های کبابی که خنک شد، پوست می کنیم و ساطوری می کنیم. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. پیاز ها را با حرارت کم تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس چند دقیقه مواد را تفت می دهیم تا بوی آن خارج شود. در ادامه نعنا و سیر له شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا با دیگر مواد ترکسی شوند، سپس کنار می گذاریم. یک تابه دیگر برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم،

مرحله پنجم

سپس بادمجان های کبابی را درون آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. سپس پیاز داغ ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه گردوی خرد شده و کشک و آب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد مخلوط شوند.

مرحله ششم

در این مرحله درب تابه را بسته و اجازه می دهیم با حرارت ملایم نیم ساعت بپزد و جا بیفتد. سپس درون یک ظرف مناسب سرو می کنیم و با کمی کشک و پیاز داغ و گردو تزیین می کنیم. این خوراک را می توان در کنار نان و سبزی سرو نمود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 5 اردیبهشت 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد امتیاز: 23

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.