طرز تهیه پنینی مرغ خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه پنینی مرغ خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه پنینی مرغ پنینی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که در زمان کوتاهی می توان آنرا درست کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ

طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ

طرز تهیه انار پلو انار پلول یکی از انواع غذاهای خوشمزه و خاص ایرانی است که معمولا در شب یلدا پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه خورش گردنبند خوشمزه و مخصوص با برگ مو

طرز تهیه خورش گردنبند خوشمزه و مخصوص با برگ مو

طرز تهیه خورش گردنبند خورش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در کنار انواع برنج سرو می شود. در این دستور یک خورش خاص و در عین حال زیبا بیان شده …

طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی

کشک و بادمجان دامغانی , طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی , دستور پخت کشک و بادمجان دامغانی

کشک و بادمجان دامغانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده شهر دامغان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۴ حبه
کشک۱ لیوان
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی

مرحله اول

برای تهیه کشک و بادمجان خوشمزه به روش دامغانی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، سیر را داخل قابلمه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطرش خارج شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

مرحله سوم

در این مرحله نعناع خشک را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه بادمجان های خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه بادمجان ها کاملا نرم شدند، گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه کشک را با دو لیوان آب رقیق می کنیم، سپس به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم غذا به مدت یک ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه غذا به غلظت مورد نظرمان رسید، در صورت تمایل مقداری نان خشک خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت غذا را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم. نکته دیگر در مورد کشک و بادمجان دامغانی این است که در تهیه این غذا می توانیم نسبت به ذائقه خود از شیره انگور نیز استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.