طرز تهیه جوجه کباب یونانی خوشمزه و مخصوص با طعم فوق العاده

طرز تهیه جوجه کباب یونانی خوشمزه و مخصوص با طعم فوق العاده

طرز تهیه جوجه کباب یونانی جوجه کباب یونانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام دنیا شناخته می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه سوتلاچ شیر برنج خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه سوتلاچ شیر برنج خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه سوتلاچ سوتلاچ یکی از انواع غذاهای خوشمزت ترکیه ای است که به عنوان دسر هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی آنلاین همراه …

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای …

طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی

طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی طرز تهیه پاستا گوجه و ریحان طرز تهیه پاستا با گوجه و پنیر پاستا گوجه و ریحان نواب

پاستا گوجه فرنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پوره گوجه فرنگی۳ پیمانه
پاستا یا اسپاگتی۴۰۰ گرم
ریحان تازه۱ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
پنیر پارمزان۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و زردچوبهاز هر کدام ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی

مرحله اول

برای تهیه پاستا گوجه فرنگی خوشمزه در ابتدای کار سیر را به صورت ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله سیر را می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سر آزاد شود.

مرحله دوم

حالا نمک را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. توجه داشته باشید سیر و ادویه ها نسوزند. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم پوره گوجه فرنگی بجوشد تا آب اضافی اش تبخیر شده، سپس کاملا سرخ شود. در این فاصله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. حالا ریحان را می شوییم.

مرحله چهارم

در ادامه ریحان را به صورت ریز خرد کرده و کنار می گذاریم. در ادامه اسپاگتی را به قابلمه حاوی آب جوش اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم اسپاگتی به مدت ۷ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. حالا ریحان را به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله پنیر پارمزان را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و زمانی که پخت اولیه اسپاگتی انجام شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آبکشی می کنیم. حالا اسپاگتی آبکشی شده را به تابه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که رنگ اسپاگتی کم رنگ بود، می تواند مقداری رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت داده و به آن اضافه کنید. در ادامه درب تابه را با دم کنی می پوشانیم و روی تابه قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم اسپاگتی به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان اسپاگتی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه پنیر پارمزان و ریحان خرد شده تزیین می کنیم. در صورت نبود گوجه فرنگی می توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 تیر 1401
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.