طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود. به این دلیل می گوییم غذای مجلسی …

طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه استیک مرغ استیک مرغ یکی از انواع غذاهای بین المللی محبوب و فوق العاده خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود. برای طعم دار کردن استیک مرغ …

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. کباب تابه ای …

طرز تهیه پاستا آرابیتا

پاستا آرابیتا , طرز تهیه پاستا آرابیتا , دستور پخت پاستا آرابیتا

پاستا آرابیتا یکی از انواع غذاهیا خوشمزه بین المللی است که مانند دیگر پاستاها اصالتی ایتالیایی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا آرابیتا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاستا آرابیتا
پنیر پارمزان۲ قاشق غذا خوری
پوره گوجه فرنگی۱ پیمانه
نمک۲ قاشق چای خوری
ریحان۳۰ گرم
پاستا بنه۳۰۰ گرم
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
فلفل چیلی۱ عدد
روغن۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پاستا آرابیتا

مرحله اول

برای تهیه پاستای آرابیتا ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه می کنیم، سپس آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، پاستا را به قابلمه اضافه می کنیم و حدودا بعد از ۱۰ دقیقه آنرا آبکشی می کنیم. البته برای دقت بیشتر بهتر است زمان پخت پاستا را از روی بسته بندی آن مشاهده کنید.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن زیتون اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطرشان خارج شده و رنگشان طلایی شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه سیر طلایی شد، فلفل تند را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به همراه سیر کمی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا کاملا سرخ شده و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک به تابه اضافه کرده و ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت پاستای آبکش شده را به همراه ریحان خرد شده و پنیر پارمزان به تابه اضافه می کنیم، سپس مواد را زیر و رو می کنیم تا با هم ترکیب شوند. در نهایت پاستا را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.