مطالب پر بازدید
طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی خوشمزه و مخصوص با سبزیجات

طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی خوشمزه و مخصوص با سبزیجات

طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی سالاد ماکارونی مکزیکی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به مکزیک می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی مقاله‌ای که در پیش رو دارید، جلوه‌ای زیبا از دنیای پر زرق و برق مدل لباس هندی است که به تازگی در عرصه مد و فشن جهانی خودنمایی می‌کنند. …

طرز تهیه لازانیا گوجه فرنگی خوشمزه و سالم به روش ایتالیایی

طرز تهیه لازانیا گوجه فرنگی خوشمزه و سالم به روش ایتالیایی

طرز تهیه لازانیا گوجه فرنگی لازانیا گوجه فرنگی یکی از انواع غذاهای سنتی و اصیل ایتالیایی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه پاستا آرابیتا خوشمزه ایتالیایی با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه پاستا آرابیتا

پاستا آرابیتا , طرز تهیه پاستا آرابیتا , دستور پخت پاستا آرابیتا

پاستا آرابیتا یکی از انواع غذاهیا خوشمزه بین المللی است که مانند دیگر پاستاها اصالتی ایتالیایی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا آرابیتا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاستا آرابیتا
پنیر پارمزان۲ قاشق غذا خوری
پوره گوجه فرنگی۱ پیمانه
نمک۲ قاشق چای خوری
ریحان۳۰ گرم
پاستا بنه۳۰۰ گرم
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
فلفل چیلی۱ عدد
روغن۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پاستا آرابیتا

مرحله اول

برای تهیه پاستای آرابیتا ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه می کنیم، سپس آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، پاستا را به قابلمه اضافه می کنیم و حدودا بعد از ۱۰ دقیقه آنرا آبکشی می کنیم. البته برای دقت بیشتر بهتر است زمان پخت پاستا را از روی بسته بندی آن مشاهده کنید.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن زیتون اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطرشان خارج شده و رنگشان طلایی شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه سیر طلایی شد، فلفل تند را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به همراه سیر کمی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا کاملا سرخ شده و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک به تابه اضافه کرده و ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت پاستای آبکش شده را به همراه ریحان خرد شده و پنیر پارمزان به تابه اضافه می کنیم، سپس مواد را زیر و رو می کنیم تا با هم ترکیب شوند. در نهایت پاستا را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم.

1/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 مهر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.