طرز تهیه بادمجان آچاری غذای ساده و خوشمزه هندی

طرز تهیه بادمجان آچاری

طرز تهیه بادمجان آچاری , دستور پخت بادمجان آچاری

بادمجان آچاری یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه کشور هند است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بادمجان آچاری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۸ عدد قلمی
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
سیر۲ حبه
سیاه دانه¼ قاشق چایخوری
رازیانه¼ قاشق چایخوری
زیره¼ قاشق چایخوری
تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
گرام ماسالا½ قاشق چایخوری
نمک، روغن و فلفل قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه بادمجان آچاری

مرحله اول

برای تهیه بادمجان آچاری خوشمزه در ابتدای کار بادمجان را می شوییم، سپس با پوست به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم. در ادامه درون یک کاسه بزرگ آب نمک درست می کنیم و بادمجان ها را درون کاسه قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با آب سرد می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز بادمجان ها را خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و به صورت یکدست سرخ می کنیم، سپس از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همان تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، پوست گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی خرد کرده و به تابه می افزاییم. در ادامه سیرها را رنده می کنیم و به همراه ادویه ها به تابه اضافه کرده و به آرامی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب اضافی گوجه فرنگی ها کشیده شد، بادمجان های سرخ شده را به همراه نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه می کنیم، سپس درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی درون تابه به طور کامل کشیده شود.

مرحله ششم

در این مرحله طعم خوراک را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل قرمز اضافه می کنیم. در نهایت پس از اینکه آب اضافی غذا کشیده شد و به روغن افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 9 اردیبهشت 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.