طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

طرز تهیه بادمجان شکم پر بادمجان شکم پر یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی و شمال غرب کشور می باشد. این …

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای و نازک با طعم عالی

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای و نازک با طعم عالی

طرز تهیه خمیر پیتزا خمیر پیتزا یا نان پیتزا نوعی نان است که برای پایه یا بیس انواع پیتزاها مورد استفاده قرار می گیرد. خمیرهای پیتزا به دو نوع اصلی تقسیم می …

طرز تهیه کرامبل سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با مرغ

طرز تهیه کرامبل سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با مرغ

طرز تهیه کرامبل سیب زمینی کرامبل سیب زمینی یک نوع غذای ایتالیایی است و یک وعده غذایی کامل و شیک و راحت محسوب می‌ شود. می ‌توان این غذا را به عنوان …

طرز تهیه واویشکا میگو

طرز تهیه واویشکا میگو , دستور پخت واویشکا میگو

واویشکا میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا میگو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۶۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۱ حبه
لیمو ترش تازه۱ عدد
پودر گوجه، پودر پاپریکا و ادویه کاری۱ قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه واویشکا میگو

مرحله اول

برای تهیه واویشکا میگو خوشمزه در ابتدای کار پشت میگوها را با چاقو یک برش نازک ایجاد کرده، سپس رگ سیاه رنگ را از آن جدا می کنیم. در ادامه میگوها را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم

حالا پیاز و سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه افزورده و بلافاصله پیاز را به همراه زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. حالا میگوها را به تابه می افزاییم و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا پودر گوجه، پودر پاپریکا، ادویه کاری و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه آب لیمو ترش تازه را به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

در ادامه واویشکا میگو را مخلوط می کنیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. توجه داشته باشید زمان پخت میگو بیش از زمان معین شده نباشد، در غیر این صورت باعث سفت شدن بافت میگوها می شود.

مرحله ششم

در صورت نبود پودر گوجه می توانید از ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی پوره یا خرد شده استفاده کنید. در نهایت تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس به همراه زیتون، لیمو ترش تازه و نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.