طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده
طرز تهیه کباب چنجه کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با …
مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!
مضرات زعفران زعفران، این ادویهی خوشمزه و معطر که ایران بهترین نمونههای آن را به دنیا عرضه میکند، در کنار فواید بیشمارش، دارای مضراتی است که نباید نادیده گرفته شود. اهمیت توجه …
طرز تهیه دلمه بادمجان مجلسی و خوشمزه به روش تبریزی
طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های آذربایجان می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله …
طرز تهیه واویشکا میگو خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
طرز تهیه واویشکا میگو
واویشکا میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا میگو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۱ حبه |
لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
پودر گوجه، پودر پاپریکا و ادویه کاری | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
نمک، فلفل سیاه و روغن مایع | به مقدار کافی |
طرز تهیه واویشکا میگو
مرحله اول
برای تهیه واویشکا میگو خوشمزه در ابتدای کار پشت میگوها را با چاقو یک برش نازک ایجاد کرده، سپس رگ سیاه رنگ را از آن جدا می کنیم. در ادامه میگوها را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله دوم
حالا پیاز و سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه افزورده و بلافاصله پیاز را به همراه زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. حالا میگوها را به تابه می افزاییم و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله چهارم
حالا پودر گوجه، پودر پاپریکا، ادویه کاری و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه آب لیمو ترش تازه را به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
در ادامه واویشکا میگو را مخلوط می کنیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. توجه داشته باشید زمان پخت میگو بیش از زمان معین شده نباشد، در غیر این صورت باعث سفت شدن بافت میگوها می شود.
مرحله ششم
در صورت نبود پودر گوجه می توانید از ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی پوره یا خرد شده استفاده کنید. در نهایت تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس به همراه زیتون، لیمو ترش تازه و نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- dastpokht_banoy_gilani