مطالب پر بازدید
عکس‌های مدل گردنبند ظریف طلا برای هر سلیقه + راهنمای انتخاب

عکس‌های مدل گردنبند ظریف طلا برای هر سلیقه + راهنمای انتخاب

مدل گردنبند ظریف طلا در دنیای طراحی و مد، گردنبند طلا همواره یکی از جذاب‌ترین و محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای افرادی است که به دنبال زیبایی و درخشش هستند. جدیدترین مدل‌های گردنبند طلا …

طرز تهیه کتلت مرغ روسی ساده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه کتلت مرغ روسی ساده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه کتلت مرغ روسی کتلت مرغ روسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار کشور روسیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ …

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه هویج پلو هویج پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید. این غذای خوشمزه با دستورهای متنوعی …

طرز تهیه باکله پته خوراک باقالی و بلغور به روش مازندرانی

طرز تهیه باکله پته

طرز تهیه باکله پته , دستور پخت باکله پته

باکله پته یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه استان مازندران است که از ترکیب باقلا و بلغور گندم تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باکله پته در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی خشک۱٫۵ لیوان
بلغور گندم۱ لیوان
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت بره۱ قرص
پیاز۴ عدد
رب نارنج یا آب نارنجبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر گلپر و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه باکله پته

مرحله اول

برای تهیه باکله پته به روش مازندرانی در ابتدای کار باقالی خشک را می شوییم و درون یک کاسه مناسب حاوی آب می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم باقالی به مدت ۲۴ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا بلغور را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به اندازه ای که یک بند انگشت روی سطح بلغور را بگیرد آب اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم همانند باقالی به مدت ۲۴ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه نمک را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم، سپس باقالی را درون آبکش می ریزیم.

مرحله چهارم

در ادامه بلغور را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. حالا اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد، سپس باقالی را به همراه روغن مایع و بلغور به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد کاملا پخته شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز ها را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می افزاییم. حالا پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز سرخ شود.

مرحله ششم

زمانی که پیاز کاملا سرخ و طلایی شد آن را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. زمانی که باقالی و بلغور کاملا پخته شدند، رب نارنج را به همراه پودر گلپر و عصاره گوشت بره به قابلمه افزوده، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم باکله پته روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. زمانی که غذا جا افتاد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و غذا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه پیاز داغ تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 خرداد 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.