طرز تهیه قلیه اسفناج خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی
طرز تهیه خوراک هویج و لوبیا خوشمزه به روش ترکیه ای
طرز تهیه خوراک هویج و لوبیا خوراک هویج و لوبیا یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه پای چوپان شپردز پای خوشمزه به روش اصلی انگلیسی
طرز تهیه پای چوپان حدود سال ۱۷۹۱ میلادی وقتی که سیب زمینی به عنوان یه خوراک ارزان در دسترس قشر ضعیف قرار گرفت، غذای کاتج پای یعنی پای کلبه ی روستایی مورد …
طرز تهیه سیب زمینی شیری یک صبحانه ساده و خوشمزه
طرز تهیه سیب زمینی شیری سیب زمینی شیری یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه قلیه اسفناج
قلیه اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که اصالتا متعلق به استان های شمالی کشورمان می باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قلیه اسفناج در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر | |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
عدس | ۱ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه قلیه اسفناج
مرحله اول
برای تهیه قلیه اسفناج خوشمزه ابتدا عدس را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب دو بند انگشت بالاتر از سطح عدس ها باشد. حالا عدس را چند ساعت کنار می گذاریم تا به خوبی خیس بخورد.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیر خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود.
مرحله سوم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با سیر به خوبی ترکیب شوند. در ادامه عدس را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس ۲ پیمانه آب اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم عدس با حرارت ملایم بپزد و نرم شود.
مرحله پنجم
در همین حین اسفناج را به خوبی می شوییم و خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و اسفناج را اضافه می کنیم. اسفناج را کمی تفت می دهیم تا آب بیندازد و آب آن به طور کامل کشیده شود.
مرحله ششم
حالا مقداری روغن اضافه کرده و اسفناج را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود. پس از اینکه عدس نیم پز شد اسفناج را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب غذا کم شود، سپس آنرا درون ظرف می کشیم و با آب نارنج سرو می کنیم.
- منبع :
- azin_cook