طرز تهیه کوکی مرغ خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوکی مرغ خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوکی مرغ کوکی مرغ یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات خوشمزه و مجلسی به روش فرانسوی

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات خوشمزه و مجلسی به روش فرانسوی

طرز تهیه رولت مرغ رولت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی …

طرز تهیه گاتای سیب زمینی و مرغ خوشمزه و مخصوص با پنیر

طرز تهیه گاتای سیب زمینی و مرغ خوشمزه و مخصوص با پنیر

طرز تهیه گاتای سیب زمینی و مرغ امروز قصد داریم شما را با یک نوع غذای فوقالعاده خوشمزه و خاص آشنا کنیم. “گاتای سیب زمینی و مرغ”، یک انتخاب فوق العاده برای …

طرز تهیه قلیه اسفناج

طرز تهیه قلیه اسفناج مازندرانی قلیه اسفناج قزوین قلیه اسفناج با عدس قلیه اسفناج با کشک قلیه اسفناج غذای کدام شهر است قلیه اسفناج بدون گوشت طرز تهیه قلیه شمالی

قلیه اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که اصالتا متعلق به استان های شمالی کشورمان می باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قلیه اسفناج در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
اسفناج۵۰۰ گرم
عدس۱ پیمانه
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه قلیه اسفناج

مرحله اول

برای تهیه قلیه اسفناج خوشمزه ابتدا عدس را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب دو بند انگشت بالاتر از سطح عدس ها باشد. حالا عدس را چند ساعت کنار می گذاریم تا به خوبی خیس بخورد.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیر خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود.

مرحله سوم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با سیر به خوبی ترکیب شوند. در ادامه عدس را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس ۲ پیمانه آب اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم عدس با حرارت ملایم بپزد و نرم شود.

مرحله پنجم

در همین حین اسفناج را به خوبی می شوییم و خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و اسفناج را اضافه می کنیم. اسفناج را کمی تفت می دهیم تا آب بیندازد و آب آن به طور کامل کشیده شود.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن اضافه کرده و اسفناج را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود. پس از اینکه عدس نیم پز شد اسفناج را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب غذا کم شود، سپس آنرا درون ظرف می کشیم و با آب نارنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 شهریور 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.