طرز تهیه کباب چنجه با آب انار خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه کباب چنجه با آب انار خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه کباب چنجه با آب انار کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب پنجه یکی از انواع کباب ها است که به دلیل تهیه از بهترین قسمت …

طرز تهیه پاستا بروکلی خوشمزه و مخصوص به روش رژیمی

طرز تهیه پاستا بروکلی خوشمزه و مخصوص به روش رژیمی

طرز تهیه پاستا بروکلی سبزیجات برای بسیاری از افراد جزو انتخاب اول و همیشگی برای پختن غذا بوده و معمولا به سادگی طبخ می ‌شود. از طرفی افراد گیاه‌خوار که سبک زندگی …

طرز تهیه کوکوی سوسیس مجلسی و خوشمزه با سیب زمینی

طرز تهیه کوکوی سوسیس مجلسی و خوشمزه با سیب زمینی

طرز تهیه کوکوی سوسیس کوکوی سوسیس یکی از انواع کتلت های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این کوکوی خوشمزه یکی از انواع …

طرز تهیه حلوای آویشن

طرز تهیه حلوای آویشن , دستور پخت حلوای آویشن دارابی

حلوای آویشن یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است که معمولا برای عید فطر پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آویشن در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای آویشن
پودر آویشن۱ لیوان
آرد گندم۲ لیوان
شکر۳ لیوان
آب۱۰ تا ۱۲ لیوان
روغن مایع⅓ لیوان

طرز تهیه حلوای آویشن

مرحله اول

برای تهیه حلوای آویشن مجلسی در ابتدای کار آرد درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و به آرامی تفت می دهیم تا رنگ آرد کمی تغییر کرده و خامی آن به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، پودر آویشن را درون تابه الک می کنیم و به همراه آرد حدود ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا از تند و تیزی آن کاسته شود. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند.

مرحله سوم

حالا مجددا ترکیب آرد و آویشن را درون الک می ریزیم و داخل تابه الک می کنیم، سپس ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شوند. در ادامه شکر را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب با سرعت بیشتری شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم می کنیم و به صورت مداوم مواد را ملخوط می کنیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه شکر حل شد، هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا کم کم شروع به غلیظ شدن کنند. پس از اینکه غلظت مواد به غلظتی شبیه به فرنی رسید، روغن مایع را اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

برای خوشمزه تر شدن حلوا می توانیم مقداری کره یا روغن محلی نیز اضافه کنیم. پس از چند دقیقه حلوا را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس درون ظرف های سرو می کنیم و به سلیقه خود با مغز گردو و بادام تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.