مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص گیاه انجدان گیاه انجدان رومی، که در میان گونه‌های گیاهی اروپا از اهمیت برجسته‌ای برخوردار است، در سراسر جهان، به ویژه در کشورهایی چون آلمان، ایالات متحده امریکا، مجارستان، جمهوری چک، …

طرز تهیه پلوی سبزیجات خوشمزه و رنگارنگ به روش مکزیکی

طرز تهیه پلوی سبزیجات خوشمزه و رنگارنگ به روش مکزیکی

طرز تهیه پلوی سبزیجات پلو سبزیجات یا سبزیجات پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این پلوی خوشمزه نوعی قاطی …

طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه استرامبولی استرامبولی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و اصیل ایتالیایی است. ساختار آن شبیه اشترودل است. از یک خمیر تازه تهیه می شود که بین آن را با ژامبون یا …

طرز تهیه حلوای آویشن خوشمزه و ساده مخصوص عید فطر

طرز تهیه حلوای آویشن

طرز تهیه حلوای آویشن , دستور پخت حلوای آویشن دارابی

حلوای آویشن یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است که معمولا برای عید فطر پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آویشن در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای آویشن
پودر آویشن۱ لیوان
آرد گندم۲ لیوان
شکر۳ لیوان
آب۱۰ تا ۱۲ لیوان
روغن مایع⅓ لیوان

طرز تهیه حلوای آویشن

مرحله اول

برای تهیه حلوای آویشن مجلسی در ابتدای کار آرد درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و به آرامی تفت می دهیم تا رنگ آرد کمی تغییر کرده و خامی آن به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، پودر آویشن را درون تابه الک می کنیم و به همراه آرد حدود ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا از تند و تیزی آن کاسته شود. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند.

مرحله سوم

حالا مجددا ترکیب آرد و آویشن را درون الک می ریزیم و داخل تابه الک می کنیم، سپس ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شوند. در ادامه شکر را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب با سرعت بیشتری شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم می کنیم و به صورت مداوم مواد را ملخوط می کنیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه شکر حل شد، هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا کم کم شروع به غلیظ شدن کنند. پس از اینکه غلظت مواد به غلظتی شبیه به فرنی رسید، روغن مایع را اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

برای خوشمزه تر شدن حلوا می توانیم مقداری کره یا روغن محلی نیز اضافه کنیم. پس از چند دقیقه حلوا را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس درون ظرف های سرو می کنیم و به سلیقه خود با مغز گردو و بادام تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.