طرز تهیه خوراک مرغ بندری خوشمزه و مخصوص به روش جنوبی

طرز تهیه خوراک مرغ بندری خوشمزه و مخصوص به روش جنوبی

طرز تهیه خوراک مرغ بندری خوراک مرغ بندری، یک خوراک بسیار خوشمزه مرغی است که از مرغ پخته ریش شده تهیه شده است. این خوراک مرغ در کنار سبزیجات مختلف و قارچ …

طرز تهیه تانتونی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه تانتونی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه تانتونی مرغ تانتونی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ترکیه است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در …

طرز تهیه سالاد کلم و گشنیز خوشمزه و مجلسی به صورت رژیمی

طرز تهیه سالاد کلم و گشنیز خوشمزه و مجلسی به صورت رژیمی

طرز تهیه سالاد کلم و گشنیز سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. …

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون

طرز تهیه کوبیده بوقلمون تابه ای طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر ترد شدن کباب بوقلمون دلیل سفت شدن کوبیده بوقلمون طرز تهیه کوبیده بوقلمون با دنبه کباب کوبیده با ران بوقلمون فیلم کباب بوقلمون

کباب کوبیده بوقلمون یکی از محبوب ترین غذاهایی است که با گوشت بوقلمون پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه بوقلمون۵۰۰ گرم
دنبه گوسفندی۱۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۱ حبه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا، زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده بوقلمون در ابتدای کار گوشت بوقلمون را به همراه دنبه گوسفند دو مرتبه چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازها را رنده می کنیم و آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را رنده کرده و به همراه پیاز، زعفران دم کرده، آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به کاسه اضافه کرده و مواد را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه با دست مخلوط می کنیم تا منسجم شوند.

مرحله سوم

حالا روی کاسه حاوی مایه کباب را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

اگر بخواهیم کباب را روی منقل درست کنیم، از سیخ های فلزی و در صورتی که بخواهیم کباب را درون تابه درست کنیم، از سیخ های چوبی استفاده می کنیم. در ادامه دستانمان را با آب خیس کرده و به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم.

مرحله پنجم

حالا مایه کباب را روی سیخ قرار داده و آنرا روی سیخ پهن می کنیم. تمام مایه کباب را به همین صورت به سیخ می کشیم، سپس منقل ذغال را به صورت یکدست روشن کرده و سیخ ها را روی منقل می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله سیخ ها را هر چند لحظه یکبار می چرخانیم تا کباب ها به صورت یکدست بپزند. در صورتی که بخواهیم کباب را درون تابه درست کنیم، یک تابه مناسب را با کمی کره چرب کرده و سیخ ها را درون تابه می چینیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم یک سمت کباب ها بپزد، سپس آنها را برمی گردانیم تا سمت دیگرشان نیز بپزد. در نهایت به هر روشی کباب ها را پختیم، کره را ذوب کرده و روی کباب ها می ریزیم، سپس به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 20 اردیبهشت 1401
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.