مطالب پر بازدید
طبع و مصلح اسفناج در طب سنتی + راهنمای جامع برای تعادل مزاج

طبع و مصلح اسفناج در طب سنتی + راهنمای جامع برای تعادل مزاج

طبع اسفناج در عرصه سلامت و تغذیه، اهمیت آشنایی با خواص و طبع مواد غذایی بر کسی پوشیده نیست. اسفناج به عنوان یکی از مغذی‌ترین سبزیجات موجود، از گذشته تا به امروز …

طرز تهیه چیپس ترکیه ای ساده و خوشمزه به روش پفکی

طرز تهیه چیپس ترکیه ای ساده و خوشمزه به روش پفکی

طرز تهیه چیپس ترکیه ای چیپس ترکیه ای یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه خورش اناربیج خوشمزه و مجلسی به روش سنتی گیلانی

طرز تهیه خورش اناربیج خوشمزه و مجلسی به روش سنتی گیلانی

طرز تهیه خورش اناربیج خورش اناربیج یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان گیلان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون

طرز تهیه کوبیده بوقلمون تابه ای طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر ترد شدن کباب بوقلمون دلیل سفت شدن کوبیده بوقلمون طرز تهیه کوبیده بوقلمون با دنبه کباب کوبیده با ران بوقلمون فیلم کباب بوقلمون

کباب کوبیده بوقلمون یکی از محبوب ترین غذاهایی است که با گوشت بوقلمون پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه بوقلمون۵۰۰ گرم
دنبه گوسفندی۱۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۱ حبه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا، زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده بوقلمون در ابتدای کار گوشت بوقلمون را به همراه دنبه گوسفند دو مرتبه چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازها را رنده می کنیم و آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را رنده کرده و به همراه پیاز، زعفران دم کرده، آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به کاسه اضافه کرده و مواد را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه با دست مخلوط می کنیم تا منسجم شوند.

مرحله سوم

حالا روی کاسه حاوی مایه کباب را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

اگر بخواهیم کباب را روی منقل درست کنیم، از سیخ های فلزی و در صورتی که بخواهیم کباب را درون تابه درست کنیم، از سیخ های چوبی استفاده می کنیم. در ادامه دستانمان را با آب خیس کرده و به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم.

مرحله پنجم

حالا مایه کباب را روی سیخ قرار داده و آنرا روی سیخ پهن می کنیم. تمام مایه کباب را به همین صورت به سیخ می کشیم، سپس منقل ذغال را به صورت یکدست روشن کرده و سیخ ها را روی منقل می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله سیخ ها را هر چند لحظه یکبار می چرخانیم تا کباب ها به صورت یکدست بپزند. در صورتی که بخواهیم کباب را درون تابه درست کنیم، یک تابه مناسب را با کمی کره چرب کرده و سیخ ها را درون تابه می چینیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم یک سمت کباب ها بپزد، سپس آنها را برمی گردانیم تا سمت دیگرشان نیز بپزد. در نهایت به هر روشی کباب ها را پختیم، کره را ذوب کرده و روی کباب ها می ریزیم، سپس به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 20 اردیبهشت 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.