طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون

طرز تهیه کوبیده بوقلمون تابه ای طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر ترد شدن کباب بوقلمون دلیل سفت شدن کوبیده بوقلمون طرز تهیه کوبیده بوقلمون با دنبه کباب کوبیده با ران بوقلمون فیلم کباب بوقلمون

کباب کوبیده بوقلمون یکی از محبوب ترین غذاهایی است که با گوشت بوقلمون پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه بوقلمون۵۰۰ گرم
دنبه گوسفندی۱۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۱ حبه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا، زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده بوقلمون در ابتدای کار گوشت بوقلمون را به همراه دنبه گوسفند دو مرتبه چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازها را رنده می کنیم و آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را رنده کرده و به همراه پیاز، زعفران دم کرده، آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به کاسه اضافه کرده و مواد را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه با دست مخلوط می کنیم تا منسجم شوند.

مرحله سوم

حالا روی کاسه حاوی مایه کباب را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

اگر بخواهیم کباب را روی منقل درست کنیم، از سیخ های فلزی و در صورتی که بخواهیم کباب را درون تابه درست کنیم، از سیخ های چوبی استفاده می کنیم. در ادامه دستانمان را با آب خیس کرده و به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم.

مرحله پنجم

حالا مایه کباب را روی سیخ قرار داده و آنرا روی سیخ پهن می کنیم. تمام مایه کباب را به همین صورت به سیخ می کشیم، سپس منقل ذغال را به صورت یکدست روشن کرده و سیخ ها را روی منقل می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله سیخ ها را هر چند لحظه یکبار می چرخانیم تا کباب ها به صورت یکدست بپزند. در صورتی که بخواهیم کباب را درون تابه درست کنیم، یک تابه مناسب را با کمی کره چرب کرده و سیخ ها را درون تابه می چینیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم یک سمت کباب ها بپزد، سپس آنها را برمی گردانیم تا سمت دیگرشان نیز بپزد. در نهایت به هر روشی کباب ها را پختیم، کره را ذوب کرده و روی کباب ها می ریزیم، سپس به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 20 اردیبهشت 1401
مطالب مرتبط
طرز تهیه پیتزا میکری ساده و فوری با طعم عالی به روش بیرونی

طرز تهیه پیتزا میکری ساده و فوری با طعم عالی به روش بیرونی

طرز تهیه پیتزا میکری پیتزا میکری یکی از انواع روش های تهیه پیتزا به صورت فوری است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این پیتزای خوشمزه دارای خمیر فوری …

طرز تهیه پاستا با لبو به روش ایتالیایی و طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه پاستا با لبو به روش ایتالیایی و طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه پاستا با لبو پاستا با لبو یکی از انواع غذاهای خاص و خوشرنگ ایتالیایی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کشکک یا حلیم قرمز خوشمزه به روش عشایری

طرز تهیه کشکک یا حلیم قرمز خوشمزه به روش عشایری

طرز تهیه کشکک کشکک که با نام حلیم قرمز هم شناخته می شود، یکی از انواع غذاهای سنتی لری است که برای صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.