طرز تهیه شیرینی کوئک سیستر آفریقایی برای ماه رمضان
طرز تهیه شیرینی کوئک سیستر
شیرینی کوئک سیستر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه آفریقایی است که معمولا برای ماه مبارک رمضان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کوئک سیستر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کوئک سیستر | |
آرد | ۲٫۵ پیمانه |
نمک | ۱ پینچ |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
کره | ۲۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ½ پیمانه |
سرکه یا آبلیمو | ۱ قاشق سوپخوری |
روغن و پودر نارگیل | به مقدار کافی |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۲ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
پودر کرم تارتار | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پینچ |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
چوب دارچین | ۱ تکه |
طرز تهیه شیرینی کوئک سیستر
صمرحله اول
برای تهیه شیرینی کوئک سیستر خوشمزه در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور شکر، آب، پودر کرم تارتار، نمک، آب لیمو ترش، زنجبیل و چوب دارچین را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله اجازه می دهیم شکر ذوب شود و شربت شروع به جوشیدن کند. پس از گذشت ۵ دقیقه که شربت جوشید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم شربت با دمای محیط یکسان شود.
مرحله سوم
برای تهیه خمیر ابتدا شیر را به همراه سرکه یا آب لیمو ترش درون یک کاسه با هم ترکیب می کنیم و کنار می گذاریم تا شیر ببرد. پس از گذشت ۱۰ دقیقه ترکیب شیر را به همراه تخم مرغ درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله کره ذوب شده را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در ادامه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کرده و روی مواد داخل کاسه الک می کنیم، سپس با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود.
مرحله پنجم
در ادامه یک کاسه مناسب را با روغن چرب کرده و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در آشپزخانه استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را با قطر ۴ میلی متر با وردنه باز می کنیم، سپس آنرا به صورت مستطیل های ۶ سانتی متری برش می زنیم. در ادامه هر مستطیل را به سه نوار تبدیل می کنیم و نوارها را به هم می بافیم و کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
تمام خمیر را به همین صورت آماده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و نصف لیوان روغن اضافه می کنیم. در ادامه خمیرهای بافته شده را درون روغن می اندازیم و به صورت یکدست سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
پس از اینکه هر دو سمت شیرینی ها سرخ شد، آنها را از روغن خارج کرده و درون شربت خنک شده می ریزیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه شیرینی ها را از شربت خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با پودر نارگیل تزیین می کنیم.